Új kkv-termékkel lép piacra az SAP Magyarországon

November 30, 2006 által SAP News

Az SAP All-in-One ERP package üzleti szoftver már elérhető

BudapestAz SAP Hungary bejelentette, hogy megkezdte a középvállalatok számára kifejlesztett SAP All-in-One ERP package üzleti szoftver értékesítését. A mySAPTM ERPés az SAP Best Practices csomagokra épülő, a magyarországi viszonyokra lokalizált szoftver előre meghatározott idő alatt bevezethető, így a középvállalatok számára kockázatmentes és jól kalkulálható tervezést tesz lehetővé.

Az SAP több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalatirányítási szoftverek fejlesztése területén, ügyfeleinek 65%-a kis- és középvállalat. Ez idő alatt az SAP megismerkedett a világ legsikeresebb vállalatainak üzleti folyamataival, amelyeket lemodellezve fejlesztette ki az SAP All-in-One ERP package integrált vállalatirányítási rendszert. A csomag számos, a középvállalatok életében felmerülő megoldásra nyújt azonnali és kész válaszokat, beleértve ebbe a folyamat-automatizációt, a magas szintű kontrolling megvalósítását, a többszintű vállalati szervezetek kezelését, és a teljes platform-függetlenséget.

A jövőbeni fejlesztések támogatása érdekében nyílt szabványokra épülő SAP All-in-One ERP package optimalizált funkcionalitással segíti az üzleti átláthatóság és a hatékonyság növelését, valamint a vállalat irányítását. A középvállalati ERP- felhasználókat célzó megoldás magában foglalja a pénzügy, a belső számvitel és a készletvezetés feladatait, valamint átfogja a vevői ajánlatkéréstől a pénzbeérkezésig, szállítói oldalról pedig a beszerzési igénytől a fizetésig terjedő folyamatot is. A jelenleg kilenc SAP- partner (ABConsulting Kft., BCS Kft., Bsis9 Kft., IDS-Scheer Kft., Itelligence Kft., Hostlogic Kft., MySMB Kft., Synergon Nyrt. és Unitis Zrt.) által forgalmazott megoldás már elérhető.

“Az SAP több, mint 30 éves tapasztalatával segíti a magyar kis- és középvállalatokat abban, hogy képesek legyenek megállni helyüket a piaci versenyben, elősegítve ezzel az egész ország gazdaságának versenyképesebbé válását. A középvállalatoknak az ország GDP-jéhez való hozzájárulása és a foglalkoztatás terén betöltött fontos szerepe révén szükségük van arra, hogy minél fejlettebb, gyorsabban és könnyebben bevezethető rendszerek segítségével végezhessék tevékenységüket.” – nyilatkozta a termék bejelentése kapcsán Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.