Az ESPRIT az SAP-t választotta

A fiatalos életstílust képviselő ESPRIT SAP-val támogatja nemzetközi növekedését

New YorkA kis- és nagykereskedelmi ügyfelek körében elért eddigi sikereit folytatva az SAP AG (NYSE: SAP) bejelentette, hogy a fiatalos életstílust megtestesítő ESPRIT márka a mySAP™ ERP-t választotta platformként globális kis- és nagykereskedelmi tevékenysége támogatására. Az ESPRIT az SAP segítségével szeretné javítani folyamatai eredményességét és hatékonyságát, felfuttatni forgalmát és támogatni a nemzetközi növekedést. A szerződés az SAP for Retail megoldások és az SAP® Apparel and Footwear alkalmazás szállítására szól. Aláírásával az ESPRIT is csatlakozik azokhoz a cégekhez, amelyek a testreszabott alkalmazásokat, technológiát és ösztönzőket nyújtó Safe Passage program keretében állnak át az SAP-ra.

Az ESPRIT a jövőben integrálni fogja különféle alkalmazásait – köztük az SAP-tól korábban beszerzett pénzügyi és üzletiintelligencia-szoftvereket – az újonnan beszerzett komplett kiskereskedelmi csomaggal, valamint a ruha- és cipőgyártó vállalatoknak szánt ágazatspecifikus alkalmazással. Ez a lépés támogatja a cég növekedési stratégiáját, és lehetővé teszi, hogy az ESPRIT a vertikális üzleti modellnek megfelelően összehangolja egymással a kis- és nagykereskedelmi tevékenységet az ellátási láncon belül.

“Azért választottuk az SAP-t, mivel mind a kis-, mind pedig a nagykereskedelmi folyamatokhoz széles körű funkcionalitást kínál” – jelentette ki Thomas Grote, az ESPRIT elnöke. “Meggyőződésünk, hogy az SAP segítségével alaposabban megismerhetjük ügyfeleinket, fel tudunk készülni igényeik kielégítésére, így jobb eredményeket érhetünk el és növelhetjük visszatérő vásárlóink arányát. Mindezzel ösztönözni fogjuk az ESPRIT nyereséges üzleti növekedését.”

SAP NetWeaver®
Az ESPRIT az SAP NetWeaver®-t választotta platformként a nagyvállalati szolgáltatásorientált architektúra, az Enterprise SOA megvalósítására. Az üzleti folyamatok létrehozását és összehangolását támogató Enterprise SOA koncepció a dinamikus értékesítés fenntartása, az árbevétel növelése, a nemzetközi rendszerbevezetések végrehajtása és az üzleti modell folyamatos megújítása terén nyújt segítséget a vállalat számára.

SAP® Apparel and Footwear
Az SAP Apparel and Footwear bevezetésével az ESPRIT átfogó jelleggel irányíthatja teljes globális ellátási hálózatát. Az SAP integrált kiskereskedelmi és ellátásilánc-megoldásai közvetlen kapcsolatot teremtenek a kínálat és a kereslet között, lerövidítik az átfutási időket, és lehetővé teszik a felhasználó cég számára, hogy gyorsan reagáljon az ügyféligények változására.

“Az SAP koncentrált ágazati szakértelmére és ruházati cégekre szabott szoftverére támaszkodva az ESPRIT integrálni és globalizálni fogja kis- és nagykereskedelmi tevékenységét, csökkenti a rendszerbevezetési kockázatot és javítja versenypozícióját a globális piacon” – fejtette ki Rick Chavie, az SAP kereskedelmi ágazatokért felelős alelnöke. “Nagy örömmel üdvözlöm az ESPRIT-et az SAP kis- és nagykereskedelmi ügyfeleinek családjában.”

Az ESPRIT-ről
ESPRIT – az életstílus-márka
A fiatalos életstílust megtestesítő, nemzetközi ESPRIT márka a megfizethető luxus jegyében kínálja termékeit. A Csoport 12 bevezetett termékcsaláddal rendelkezik a női, férfi és gyermekruházat, a fiatalos divatcikkek, cipők és különféle kiegészítők szegmensében. Hatszázhatvan közvetlenül irányított kiskereskedelmi üzlettel és 11 450 nagykereskedelmi értékesítési hellyel rendelkezik világszerte.

Az egyedi stílusú ESPRIT ruhák és kiegészítők tervezői mindig a vásárlót állítják a középpontba. A termékek az ESPRIT alapfilozófiája szerint napjaink modern életstílusát tükrözik. A vásárlók azért választják az ESPRIT-et napjaink zsúfolt divatpiacán, mert termékei modernek és stílusosak, mégsem követik szolgai módon a tiszavirág életű divattrendeket.

Az ESPRIT a legmagasabb szakmai normákat követi: folyamatosan ellenőrzi termékei minőségét, méretezésük pontosságát, és állandó beruházásokkal fejleszti tovább gyártási technikáját. Az ESPRIT nemzetközi tervezői csapata minden évben 12 termékcsaládban jeleníti meg a cég filozófiáját és márkaértékeit. Az ESPRIT egyedi, stílusos, érzéki termékei segítenek kibontakoztatni viselőjük személyiségét és növelni önbizalmát. Ennek köszönhető, hogy a vásárlók nagyon hűségesek a márkához: az ESPRIT-nél ágazati összehasonlításban is kiugróan magas a visszatérő vásárlók aránya. Az ESPRIT nem az életkorra, hanem az életstílusra és az attitűdre helyezi a hangsúlyt. Ez az a közös szál, az a nemzetközi nyelv, amit a vásárlók igazán értenek és értékelnek. (További információ: http://www.esprit.com)

A Safe Passage programról
Az SAP átfogó Safe Passage programja azoknak az Oracle-ügyfeleknek szól, akiket érintenek az Oracle-, PeopleSoft-, JD Edwards-, Siebel- és Retek-megoldások élettartamának lejáratával kapcsolatos bizonytalanságok. A Safe Passage program elemei: hozzáférés az SAP kategóriájukban egyedülálló ERP és egyéb piacvezető szoftvereihez; a meglévő Oracle EBS, PeopleSoft, JD Edwards, Siebel Systems és Retek beruházások védelme; finanszírozási lehetőségek (SAP Financing); a SAP NetWeaver® platform által kínált azonnali integráció előnyei; migrációs támogatási szolgáltatások. Ezen túlmenően, az ügyfelek karbantartási szolgáltatásokat is igénybe vehetnek egyes PeopleSoft és JD Edwards megoldásaihoz az SAP leányvállalata, a TomorrowNow és az SAP kis- és középvállalatokra szakosodott partnerhálózata közvetítésével. További információ: www.sap.com/safepassage.

Az SAP Apparel and Footwear
Az SAP Apparel and Footwear kimondottan a ruha- és cipőgyártó cégek speciális szükségleteire készült, integrált, átfogó alkalmazás. Teljes körű ellenőrzést biztosít a ruha- és cipőgyártó vállalatok számára ellátási láncuk fölött: a nyersanyagok beszerzésétől kezdve a végtermék elkészítésén át a nagykereskedelmi tevékenységig. A globális stratégiák megvalósítását és az egyenletesen kiváló minőség fenntartását támogató alkalmazás a globális beszerzés, a házon belüli és offshore gyártás, az alvállalkozói munka és a közvetlen szállítás folyamatait is lefedi.

Az SAP for Retail
Az SAP for Retail megoldásportfólió segít a kiskereskedőknek jobban megérteni üzleti folyamataikat, és eredményes működéssel fenntartani ügyfeleik, dolgozóik és részvényeseik elégedettségét. A portfóliót végponttól végpontig terjedő kiskereskedelmi megoldások; szortiment-kezelő és -tervező szoftverek; (a Triversity megvásárolt és integrált POS-megoldásaira épülő) üzletvezetési alkalmazások, valamint alapszintű finanszírozási és HR-megoldások alkotják. Az SAP for Retail segítségével a különböző méretszegmensek kiskereskedői gyorsan és nyereségesen hozhatnak sikeres üzleti döntéseket, és olyan kiszolgálást nyújthatnak, amely hozzájárul a hűséges vásárlói kör kiépítéséhez. (További információ: http://www.sap.com/retail/).