Az SAP felügyelőbizottsága 2009. május 31-ig meghosszabbította Henning Kagermann megbízatását

WALLDORF, NémetországAz SAP AG (NYSE: SAP) bejelentette, hogy felügyelő-bizottsága mai ülésén 2009. május 31-ig meghosszabbította Henning Kagermann vezérigazgatói kinevezését. A cég 2009-ben abban a hónapban tartja majd részvényeseinek rendes éves közgyűlését. Kagermann elfogadta a megbízatást.

“A felügyelő-bizottság ismét kifejezésre juttatta Henning Kagermann-ba vetett bizalmát, egyben elismerte az SAP vezetésében elért rendkívüli eredményeit. Irányítása alatt az SAP sikeresen valósította meg a szerves növekedés stratégiáját” – mondta el Hasso Plattner, az SAP felügyelő-bizottságának elnöke. “Henning Kagermann segítségével az SAP megerősítette vezető szerepét az üzleti szoftverek világpiacán, valamint áttörő fejlődést ért el a szoftveriparban is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy továbbra is a már megkezdett sikeres pályán maradjunk.” – tette hozzá.

Henning Kagermann az SAP-nál 1982-ben kezdte karrierjét, 1991 óta az igazgatóság tagja. 1998 és 2003 között Hasso Plattnerrel töltötte be a társ-vezérigazgatói posztot, 2003-tól pedig vezérigazgatói pozícióban irányítja a vállalatot.

Szerkesztők figyelmébe:
A www.thenewsmarket.com/sap címre bejelentkezve ingyenes videótartalmat lehet megtekinteni és igényelni az SAP-ról. A televíziós sugárzási normáknak megfelelő videó digitális formában és videókazettán is megrendelhető. A regisztráció és a videóanyag a média számára ingyenes.