Új innovációs fejlesztések a kisvállalatok számára

Március 20, 2007 által SAP News

Hannover (Németország)Az SAP olyan új innovációs fejlesztéseket kínál, melynek segítségével a kisvállalatok sikeresen megállhatják helyüket az egyre változó piacon. Az SAP Business One az ügyfelek igényeinek megfelelő javítási csomagjainak segítségével gyorsan és hatékonyan férhetnek hozzá új funkcionalitásokhoz és karbantartási frissítésekhez.

Az SAP azon elkötelezettsége jegyében, hogy elősegítse a kisvállalatok boldogulását a gyorsan változó globális piacokon, ma új javítási csomagokat jelentett be az SAP® Business One-hoz. Az SAP standard támogatásának részeként letölthető új csomagok segítségével az SAP Business One ügyfelek rövidebb idő alatt és nagyobb gyakorisággal juthatnak új funkcionalitásokhoz, gyakorlati eszközökhöz és karbantartási frissítésekhez. A csomagok a tervek szerint egy éven belül többször is elérhetőek lesznek a fontosabb alkalmazás-frissítések közötti időszakban egy olyan modell keretében, amely radikálisan, az iparágban tipikus több évről mintegy alig néhány hónapra csökkenti az új funkcionalitások bevezetésének gyakoriságát. E modell segítségével az SAP magasra teszi a mércét a rugalmas, adaptív és gyors válaszadási képességgel rendelkező kisvállalati alkalmazások terén.

Az SAP Business One-hoz készített kiegészítések, melyek kompatibilisek a mintegy 350 független szoftver-fejlesztő (independent software vendor, ISV) által készített megoldásokkal, plug-and-play alapon önműködően aktiválhatóak, kiváltva ezáltal a tipikus szoftver- frissítésekkel járó költségeket és leállásokat.

Az SAP Business One javítási csomagok főbb jellemzői
“Az SAP segítségével feltérképezhetjük a ügyfeleink azon aggodalmait, amelyek könnyen végrehatjható, gyors megoldást kívánnak” – nyilatkozta Alexander Kirbis, a KIRBIS nevű értéknövelt viszonteladó cég (value added reseller, VAR) vezérigazgatója. “Partnerként további előnyökre teszünk szert a legjobb gyakorlatnak megfelelő komponensekből, amely segítségével támogathatjuk ügyfeleinket működési folyamataik racionalizálásában és az SAP Business One hozzáadott előnyeinek jobb kihasználásában.”

Az SAP ügyfeleinek az SAP sztenderd karbantartási szerződések részeként elérhető SAP Business One javítási csomagok évente többször, rendszeres időközönként letölthetőek, és a következő lehetőségeket kínálják:

  • Kibővített lehetőségek / funkcionalitás: – az elengedhetetlen tulajdonság- és funkcionalitás- frissítések segítségével gyors válaszadást tesznek lehetővé az ügyfelek és a piac részéről felmerülő igényekre;
  • Legjobb gyakorlat (best practice) eszközök: a továbbfejlesztett tartalom segítségével az ügyfelek hozzáférhetnek a legjobb gyakorlatokhoz, eszközcsomagokhoz és megoldás- template-khez, amelyek segítségével egyszerűbbé válik a bevezetés, racionalizálhatók a működési folyamatok és magasabb befektetés-megtérülés érhető el.
  • Karbantartási frissítések – az újonnan kifejlesztett karbantartási eszközök és megoldások segítenek a komplex üzleti kihívások leküzdésében, a termék javítások, megfelelési eszközök és biztonsági kockázatok kezelésében.

A javítási csomagok pontos tartalmát az SAP és partnerei az SAP Business One ügyfelek aktuális igényeinek és prioritásainak függvényében alakítja ki. Az első javítási csomag a tervek szerint 2007. második negyedévében lesz elérhető. A javítások között számos új tulajdonság is várható a pénzügyek területén, beleértve ebbe a számlakezelést, a főkönyv vezetést és a dokumentumok nyomtatását.

“Az SAP Business One javítási csomagjai lehetővé teszik, hogy a kisvállalatok is minél hamarabb szert tegyenek üzleti kritikus képességekre és növeljék a megoldás használati értékét” – nyilatkozta Gaidi Shamia, az SAP Small Business Solutions részlegének alelnöke. “Ennek az új megközelítésnek a segítségével az SAP Business One a jövőbeli üzleti innovációk alapját jelenti, egyben lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban reagáljuk ügyfeleink és partnereink igényeire.”

Az SAP Business One-ról szóló további információkért kérjük, látogasson el az SAP Business One honlapjára.