Újabb regionális pozíció az SAP Hungary-nál

BudapestAz SAP Hungary Kft. ma bejelentette, hogy munkatársa, Kézdy Gergely az SAP Central Europe (SAP CE) régió SAP Business One Channel Managereként folytatja pályafutását. A szakember, aki 2004 óta dolgozik az SAP-nál, korábbi SAP Business One Territory Managerként végzett feladatköre kibővülésével lép regionális szintre.

Új posztján a szakember feladata az SAP kisvállalati terméke, az SAP Business One értékesítésének és partnerhálózatának stratégiai szintű irányítása lesz a Magyarországot, Lengyelországot, Csehországot és Szlovákiát magában foglaló SAP CE régióban. Emellett ő felel a végrehajtott marketing és partneri tevékenységek alapján a legjobb iparági gyakorlatok régiós szintű meghatározásáért, a régió pre-sales erőforrás-felhasználásának ellenőrzéséért, valamint az SAP központjával való folyamatos egyeztetésért árazási, pozícionálási, célkitűzési és értékelési témákat érintő kérdésekben.
Az SAP 2006-ban döntött úgy, hogy kis- és középvállalati tevékenységének regionális szintű irányítását Magyarországról végzi, melynek keretén belül magyar SAP vezetők régiós megbízatásokat kaptak. Kézdy Gergely kinevezése érdemeinek elismerése mellett egyben a magyar SAP kkv-piaci szakértelmét is tükrözi.

Kézdy Gergely nevéhez fűződik az SAP Business One 2004-es magyarországi piaci bevezetéséhez kapcsolódó stratégia kidolgozása, az SAP Business One pozícionálása a magyar piacon, a jelenleg mintegy 300 ügyfél által használt termék nagy sikerű bevezetése, valamint a csatorna rendszerű országos értékesítési hálózat kiépítése, működtetése, fejlesztése.
A szakember az SAP-t megelőzően a KFKI ISYS Informatikai Kft. SAP Bevezetési Tanácsadási Üzletágánál tevékenykedett Project Managerként, majd értékesítési vezetőként. A Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán végzett, angolul és németül beszél. Hobbija a sport és az utazás.

Szerkesztők figyelmébe:
A www.thenewsmarket.com/sap címre bejelentkezve ingyenes videótartalmat lehet megtekinteni és igényelni az SAP-ról. A televíziós sugárzási normáknak megfelelő videó digitális formában és videókazettán is megrendelhető. A regisztráció és a videóanyag a média számára ingyenes.