Kezdetét vette az SAP Tihany ’07, a cég idén tízéves konferenciája

TihanyAz SAP Hungary bejelentése szerint a világ 65 városában sorra kerülő nemzetközi konferenciasorozata, az SAP® World Tour 2007 Magyarországi eseménye ma vette kezdetét Tihanyban.

Az idei konferencia jelmondata “Együtt a nagy X-generáció” – a kifejezés a tihanyi konferenciákat tíz éve látogató, SAP rendszereket ismerő és használó, és a sikeres üzleti fellépés, versenyképesség elengedhetetlen eszközei iránt nyitott közösségre utal.

Az elmúlt kilenc évhez hasonlóan a konferencián a vállalatoknak idén is lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül az SAP munkatársaival, illetve szakértőkkel vitassák meg azokat a kérdéseket, amelyeket az üzleti környezet változása vet fel, és hogy hogyan tarthatnak lépést ezen változó körülményekkel az SAP segítségével.

A mostani, szeptember 17-19. között tartandó rendezvényen az előadők között üdvözölhetjük Nemere István írót, Csaba László közgazdászt, Kemény Dénes vízilabda edzőt, Kürti Sándort, a Kürt Zrt. elnökét és Hankiss Elemér szociológust is.

A szakmai konferencián szó lesz a szoftvergyártó partnerei által kínált megoldásokról, az SAP-s termékújdonságokról és Netweaver platformfejlesztésekről. Bemutatkozik az SAP és Microsoft integrációját lehetővé tevő Duet szoftver, és az üzleti intelligenciát támogató megoldások is. Külön szekció foglalkozik a SOA, CRM rendszerekkel, és a középvállalatokra kidolgozott csomagmegoldásokkal. A résztvevők különböző találkozókon vesznek részt, ahol iparág-specifikus megoldásokat mutatnak be, valamint demókon keresztül ismerkednek meg az SAP rendszereivel.

Hatékony innováció SAP ERP-vel
“Az SAP elmúlt tíz éve jó példa arra, hogy egy ERP-rendszereket szállító cég hogyan válhat versenyképes megoldásokat kínáló vállalattá” – mondta el Veres Zsolt, az SAP Hungary megbízott ügyvezető igazgatója, a konferencia megnyitóján.

Az eseményeken résztvevők közvetlenül léphetnek kapcsolatba meglévő ügyfeleinkkel, és megtudhatják, ők hogyan profitáltak az SAP ERP-re való átállásból, valamint megismerkedhetnek a már bizonyított, költséghatékony, eszközökkel, tartalommal és képességekkel felvértezett SAP verziófrissítési útvonallal is.

Az SAP World Tour 2007-ről további információt, valamint az esemény helyszíneit és időpontjait az SAP World Tour 2007 honlapján találja.

Az SAP következő, nagy európai rendezvénye október 17-19. között a Müncheni Tech’Ed konferencia lesz. Bővebb információk és regisztráció az esemény honlapján: www.sapteched.com/emea