Az SAP segíti partnereit a kisvállalatok jobb globális elérésében

A kibővített SAP PartnerEdge program keretet biztosít a globális együttműködésre és egyéni támogatásra

WALLDORF, NémetországTovább erősítve az SAP® Business One szoftver-megoldás partnereket világszerte, az SAP AG (NYSE: SAP) bejelentette, hogy a kisvállalatokat kiszolgáló partnerei mostantól hozzáférhetnek a racionalizált, globális partneri megállapodásokhoz, lehetővé téve ezáltal, hogy kiterjesszék piaci lefedettségüket az SAP leggyorsabban növekvő, több, mint 15,800 céget kitevő ügyfélbázisára. Az SAP elmondta, hogy új marketing és értékesítési támogatással bővítette sikeres SAP® PartnerEdge™ programját, amely az együttműködő stratégiai modell és az SAP Business One köré épülő mikro-vertikális termék-stratégia kiaknázásával a szoftver- megoldás és viszonteladó partnerek támogatásához az iparágában legjobb megközelítést nyújtja.

A szoftver-megoldás partnerek számára mostantól kibővített értékesítési és marketing eszközök állnak rendelkezésre, beleértve ebbe az online megoldás katalógus segítségével biztosított jobb ügyfél-betekintést; új bevezetési metodológiát és hozzáférést az SAP Partner Edge P2P-hez; valamint egy olyan online közösséget, amely lehetővé teszi a szoftver-megoldás partnerek és viszonteladók számára az együttműködést és az ügyfelek speciális igényeinek kielégítését, miközben kiterjeszthetik globális üzleti lefedettségüket. Ez a mikro-vertikális megközelítés segíti az SAP-t és partnereit abban, hogy olyan, tökéletesen integrált megoldásokat vezessenek be, amelyek kielégítik az ügyfelek egyedi igényeit is. E megoldások nem csupán gyakorlati üzleti képességeket tartalmaznak, hanem részletes bevezetési útmutatót és támogatási módszertant is.

“Az SAP PartnerEdge által biztosított új előnyök hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy segítségükkel a partnerek több nemzetközi piacon végezhessenek értékesítési tevékenységet, miközben a program átfogó eszköztárat nyújt alkalmazásaink új piacokon történő fejlesztésére és értékesítésére.” – mondta el Mark Loveys, az SAP Business One partner Enprise Solutions Ltd. vezérigazgatója.

SAP PartnerEdge minősítés
Az SAP PartnerEdge program olyan kvalifikációs folyamatot tartalmaz a szoftver-megoldás partnerek számára, amelynek segítségével biztosítható, hogy megfeleljenek az olyan hagyományos területeken támasztott követelményeknek, mint például a fejlesztés, lokalizálás vagy fordítás, valamint hogy megfelelő értékesítési és termék-támogatást nyújthassanak, mielőtt elérhetővé tennék a megoldást további országokban is. Ez a mélyreható folyamat biztosítja, hogy a partneri megoldások zökkenőmentesen integrálhatóak legyenek az SAP® Business One-nal, hozzájárulva ezzel a magas szintű ügyfél-elégedettséghez.

Az SAP és az SAP Business One megoldás-partnerek közötti szoros kapcsolatot jelzendő, az SAP “független szoftver-szállító”-ról (independent software vendor) “szoftver megoldás partner”-re (software solution partner)módosította partnerei megnevezését.

Emellett az SAP új megnevezést vezet be a minősített mikro-vertikális megoldások számára: az “Enabled by SAP® Business One” megjelölést viselő termékek átestek az SAP mikro-vertikális megoldási folyamatán, és a partnerek az SAP átfogó értékesítési modelljének keretében kínálják. Az SAP olyan partnerekkel dolgozik, mint az Acellos (Kanada), a be.as (Németország), a CitiXSys (India), a Coresystems (Svájc), az Enprise (Új Zéland), a SoftBrands (USA), a Trimergo (Hollandia) és a Xioma (Izrael) az ilyen mikro-vertikális megoldások első csoportjának szállításán.

“A program biztos alapokat nyújt a partneri hálózatunkkal való közös innovációs tevékenységhez” – mondta el Ralf Mehnert-Meland, az SAP Business One Software Solution Partners globális igazgatója.

Az SAP® PartnerEdge-ről
A 2006-ban indított SAP PartnerEdge program az SAP azon átfogó üzleti modellje, mely segítségével a partnerek sikereket érhetnek el a kis- és középvállalati (kkv) piacon. Az SAP PartnerEdge olyan innovatív és holisztikus módszer a partnerek számára, amellyel az SAP elismeri és jutalmazza üzleti kompetenciájukat, technikai és értékesítési képességeiket, valamint az SAP megoldások eladása terén nyújtott teljesítményüket. A program olyan, fontossági sorrendbe állított előnyöket nyújt, amelyek segítik a partnereket az oktatás, az üzletfejlesztés, a technológia, a fejlesztés és a támogatás, a marketing és értékesítés, az események, a folyamatos kommunikáció, valamint az ezeket lehetővé tevő eszközök terén. A program átfogó előnyöket nyújt a partnerek számára, amelyek az SAP egyedi PartnerEdge Value Points névre hallgató pontrendszerében előre haladva egyre növekednek.
További információ a programról:
www.sap.com/partners/categories/channel/partneredge