Az SAP Veres Zsoltot nevezte ki a Business Objects EMEA térségbeli kis- és középvállalkozásokért felelős értékesítési igazgatójának

Január 21, 2008 által SAP News 0

Petr Skorepa veszi át Veres Zsolt korábbi pozícióját, mint a közép-európai térség kkv-kért felelős kereskedelmi igazgatója

Budapest

Veres Zsolt
Petr Skorepa

Az SAP AG bejelentette, hogy Veres Zsoltot nevezte ki az újonnan létrehozott, EMEA régióbeli (Európa, Közép-Kelet és Afrika) Business Objects kis-és középvállalkozásokért felelős értékesítési igazgatójának. Az új pozíciót azért hozták létre, hogy az SAP és a Business Objects szinergiáját biztosítsa a kis- és középvállalkozások többcsatornás megcélzásával. Ez a kezdeményezés része az SAP integrációs folyamatának, amely a Business Objects s.a. felvásárlását követi — erről bővebben olvashat Sajtószobánkban itt és itt.

Veres Zsolt február 1-től a Business Objects kis- és középvállalati értékesítési- és go-to market tevékenységét irányítja. Az új pozíciójában Zsolt, Torsten Svenssonnak, az SAP EMEA kkv-kért felelős régiós alelnökének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

“Zsolt elismerésre méltó értékesítési és vezetői múlttal rendelkezik, mely új pozíciójában a regionális tapasztalat, az üzleti érzék, és az SAP alapos ismeretének szerencsés együttesével segíti a céget” – mondta Stewart Oldroyd, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Zsolt az elmúlt két évben a visegrádi országokat tömörítő Közép-Európai térség kis- és középvállalatokért felelős kereskedelmi igazgatójaként kulcsszerepet töltött be a Közép-Európai Menedzsmentben, ez idő alatt megalapozta a kkv értékesítési stratégiát ezen országokban. Ezt megelőzően Zsolt három évig az SAP Hungary Kft. értékesítési igazgatójaként dolgozott. Az SAP-hoz való csatlakozását megelőzően több mint tíz éven keresztül az IBM magyarországi, és külföldi szervezeteiben tett szert értékesítési és vezetői tapasztalatokra.

“Igazi kihívást jelent számomra ez az új pozíció, és nagyon örülök, hogy immár európai, közel-keleti és afrikai szinten vehetek részt az SAP értékesítési stratégiájában” – mondta Veres Zsolt.

Zsolt EMEA régiós feladatait Magyarországról fogja ellátni.

Az SAP AG ezzel egyidőben kinevezte Petr Skorepát, az SAP közép-európai térségének kkv-kért felelős kereskedelmi igazgatójának. Petr az SAP-hoz a Cisco Systems-nél töltött tíz éve után csatlakozik, ahol regionális értékesítési területén szerzett tapasztalatot. Korábban különböző vezetői pozíciókat töltött be olyan jelentős vállalatoknál mint a Novell, a TGN, a T&G és Parallel.