Az SAP két új ügyfelet jelentett be CRM alkalmazásának vevői között

Berlin és BudapestAz SAP AG két nagy ügyfél nevét hozta nyilvánosságra, akik az SAP® Customer Relationship Management (SAP CRM) alkalmazás legfrissebb változatát, az SAP CRM 2007 terméket választották.

A Bayer MaterialScience, a Bayer AG egyik részlege a globális kereskedelmi csapatának támogatásához választotta az SAP CRM alkalmazást, melyet integrálni fog a meglévő SAP Business Suite® üzleti alkalmazásokkal.

“A sikeres implementáció után 2500 felhasználó számára lesz elérhető az alkalmazás, melyek közül 800 mobileszközeiről közvetlenül is eléri az SAP CRM-et”– mondta Kurt De Ruwe, a Bayer MaterialScience informatikai igazgatója.

Szintén az SAP CRM rendszerét választotta Európa egyik legdinamikusabban növekvő kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatója, a Kabel BW is. Az SAP® Customer Relationship Management and Order Management for Telecommunications (telekommunikációs ügyfélszolgálati és megrendeléskezelő) csomagjának használatával közel 100 értékesítő munkatárs és több mint 2 ezer kereskedelmi partner tud majd egységes ügyfélszolgáltatásokat biztosítani az összes kommunikációs csatornán keresztül.

Mindkét bejelentés Berlinben, a május 19. és 21. között tartott SAPPHIRE® 2008 rendezvényen, az SAP nemzetközi ügyfélkonferenciáján hangzott el.

Magyarul is elérhető a legújabb CRM alkalmazás
A két új ügyfél nyilvánosságra hozatalával párhuzamosan az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy magyar nyelven is elérhető az SAP CRM 2007 alkalmazás.
A decemberi premierről bővebben itt olvashat.

“Az új rendszer erőssége a felhasználói felület egyszerűsége és az integrált üzletifolyamat-platform érték. Erre megérte várni.”- mondta Tracsek Ferenc, az SAP Hungary CRM szakértője az új alkalmazás hazai megjelenése kapcsán.