Business Superbrands díjazott az SAP Hungary Kft.

Július 4, 2008 által SAP News 0

SAP a legjobb 250 üzleti márka között

BudapestAz SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy elnyerte a Business Superbrands díjat, melyet idén osztottak ki először a Magyarországon működő vállalatok között. A díjakat azon márkák legjobbjainak ítélték oda, melyek nem a fogyasztókat célozzák meg, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak.

Magyarország legkiválóbb 250 üzleti márkáját a Dun&Bradstreet 400. 000 céget tartalmazó adatbázisa alapján a 14 tagból álló szakmai zsűri választotta ki, melynek tagjai a marketing, a média és a tudomány független és önkéntes szakemberei.

“Business Superbrand az a márka, amely saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzel fogható előnyöket nyújtanak, amelyeket az üzleti szféra szereplői elvárnak, elismernek, és amiért megbíznak benne. Egy Business Superbrand a minőséget, megbízhatóságot és kiválóságot képviseli.” –foglalható össze a Superbrands program lényege, és a díjakat elnyert cégek közös tulajdonságai.

A Business Superbrands nagytestvérét, a Superbrands díjat a vállalatirányítási rendszereiről ismert SAP Hungary Kft. 2004-ben kapta meg.