Megvan a 20 000. SAP Business One ügyfél

Július 15, 2008 által SAP News

Magyarországon közel 500 cég választotta ezen rendszer előnyeit

WALLDORF, Németország és SAN DIEGO, KaliforniaHúszezredik ügyfelével büszkélkedhet az SAP® Business One, az SAP kisvállalkozások számára kínált integrált vállalatirányítási rendszere. Az SAP ezzel két év alatt megduplázta ezen megoldás teljes ügyfélbázisát- jelentette be az SAP AG, a kalifornia San Diegoban tartott konferenciáján.

Ez a mérföldkő megerősíti az SAP piacvezető pozícióját a kis- és középvállalati szegmensben, mely mára a teljes, 47 800 vállalatot számláló SAP ügyfélbázisból több, mint 35 700 szervezetet jelent. Két évvel ezelőtt, 2006 júniusában egy indiai ügyfél, a Rajiv Plastics Industries lett a 10 000. SAP Business One ügyfél.

“A külföldi növekedést a rendszer magyarországi elterjedése is tükrözi: a Magyarországon 2004-től elérhető kisvállalati megoldást mára közel 500 cég választotta versenyképessége növelésére” -mondta Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. channel managere.

A húszezredik ügyfél
A húszezredik ügyfél az amerikai Super Sailmakers lett, mely egy 1973-ban Floridában alapított vitorlásbolt. A Fort Lauderdale-i székhelyű cég a növekvő üzleti tevékenységeinek támogatására választotta az SAP vállalatirányítási rendszerét. A Super Sailmakers 15 dolgozójából nyolc használja az SAP Business One alkalmazást, hogy kövessék az üzleti folyamatokat a tranzakciók lezárásától a termékek előállításán és leszállításán át, a költségvetés szabályozásán keresztül, egészen a szervízszolgáltatásokig és az üzleti partnerhálózat fejlesztéséig.

Az SAP Business One-ról
A kisvállalkozások igényeire szabott SAP Business One egyszerű, megfizethető megoldást biztosít az egész üzletmenet kezelésére, beleértve a pénzügyi, értékesítési, ügyfélkapcsolat- menedzsment feladatokat. Az SAP Business One-al a vállalatok egyszerűsíthetik végponttól-végpontig terjedő folyamataikat, és azonnali, teljes információkat kaphatnak az üzlet működéséről. Az SAP több évtizedes tapasztalataira alapozva a rendszer teljes mértékben testre szabható az iparági, és üzleti igények alapján.
Bővebb információk elérhetőek: www.sap.hu/smallbusiness