Új funkcióval gazdagodik az SAP Business One

Augusztus 19, 2008 által SAP News 0

Boston, USAA Business Objects, SAP vállalat bejelentette, hogy globálisan, minden új és meglévő SAP® Business One felhasználó számára ingyenesen elérhetővé vált a Crystal Reports® szoftver alapverziója. A Crystal Reports ezen verziójával az üzleti felhasználók könnyebben készíthetnek riportokat, és vizuális formában mutathatnak be adatokat egyetlen, integrált rendszer használatával. A szoftver egy példánya minden SAP Business One ügyfél számára elérhető, aki rendelkezik SAP karbantartási szerződéssel.

A megfelelő rálátás az üzleti folyamatokra elengedhetetlen minden méretű vállalat számára. Ezzel az integrált megoldással kívánta a Business Objects és az SAP a kisvállalatok azon igényét kielégíteni, hogy megbízható adatokon alapuló, tájékozott üzleti döntéseket hozzanak.

A Crystal Reports alapverziója kizárólag SAP Business One megoldáshoz alkalmazható.

Az SAP Business One-ról
A kisvállalkozások igényeire szabott SAP Business One egyszerű, megfizethető megoldást biztosít az egész üzletmenet kezelésére, beleértve a pénzügyi, értékesítési, ügyfélkapcsolat- menedzsment feladatokat. Az SAP Business One-nal a vállalatok egyszerűsíthetik végponttól-végpontig terjedő folyamataikat, és azonnali, teljes információkat kaphatnak az üzlet működéséről. Az SAP több évtizedes tapasztalataira alapozva a rendszer teljes mértékben testre szabható az iparági, és üzleti igények alapján. Több, mint 450 hozzáadott alkalmazással, mely már több, mint 40 országra szabott verzióban elérhető, az SAP Business One-t több, mint 1100 viszonteladó szállítja ki, a kisvállalati ügyfelek globálisan 20 000 fölött van, míg Magyarországon ez a szám közel 500. Bővebb információk elérhetőek a www.sap.hu/businessone címen.