Új kereskedelmi igazgató az SAP Hungary Kft-nél

Dr. Földi Valériát nevezte ki az SAP Hungary Kft. a kis-és középvállatokért (kkv) felelős kereskedelmi igazgatói posztjára

Budapest
Dr. Földi Valériát nevezte ki az SAP Hungary Kft. a kis-és középvállatokért (kkv) felelős kereskedelmi igazgatójának. Valéria augusztus elsejétől tölti be ezt a pozíciót, mely Veres Zsolt a Business Objects, SAP vállalat EMEA régióbeli kis- és középvállalatokért felelős értékesítési igazgatói kinevezésekor üresedett meg.

Szintén augusztus elsejétől Veres Zsolt távozik az SAP szervezetétől, de az év végéig tanácsadóként segíti a magyarországi leányvállalat munkáját. Zsolt az SAP-nál eltöltött hat éve alatt sikeresen építette ki a magyar és a visegrádi régió kis-és középvállalati üzletágát, melynek kereskedelmi igazgatója volt.

2008. augusztus elejétől Földi Valéria feladata a magyar leányvállalat kkv értékesítési stratégiájának végrehajtása és felügyelete. A szakember Stewart Oldroydnak, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Valéria előző munkahelyén, az Exact Magyarország Kft-nél értékesítési vezető volt. Korábban az Intersoft Hungary Kft-nél, és az LLP Budapest Kft-nél szerzett értékesítési tapasztalatokat. A szakember közgazdászként végzett a Külkereskedelmi Főiskolán, majd jogász diplomát szerzett a pécsi Jannus Pannonius Tudományegyetemen.