Elkezdődött az SAP Tihany’08 konferencia

TihanyAz SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy az SAP® World Tour és Tech Tour magyarországi állomásaként elkezdődött a cég kétnapos tihanyi konferenciája.

A mintegy 800 részvételével tervezett konferencián szó lesz az SAP és partnerei által kínált szoftvertermékekről, valamint ismertetik a legújabb üzleti intelligencia (BI), ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM), governance, risk, compliance, (GRC), és szolgáltatás-orientált architektúra (SOA) megoldásokat is. A résztvevők demók segítségével az üzleti szerepkörök számára kínált megoldásokkal ismerkednek meg.

Az idén tizenegyedik évfordulóját ünneplő fórum kiemelt témája a CSR, a vállalatok társadalmi felelősségvállalása, ezt tükrözi a rendezvény mottója is: “Ültessünk gondolatokat, érleljünk változást”.
A konferencia előadásaival kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás több egy divatos kifejezésnél. A rendezvényen előadóként vesznek részt -többek között Juhász Árpád geológus, Mérő László professzor, László Csaba volt pénzügyminiszter, Keresztesi János, az IVSZ elnöke, és Kepes András író-műsorvezető is.

Az elmúlt évek rendezvényeihez képest most hangsúlyosabban jelennek meg az SAP partnerei és ügyfelei, akik személyes tapasztalataikat osztják meg az SAP rendszereiről.