Az SAP és a Cisco közös adatbiztonsági alkalmazást hozott létre

Október 14, 2008 által SAP News 0

BerlinAz SAP AG (NYSE: SAP) és a Cisco bejelentette, hogy új alkalmazást hoztak létre, amellyel a cégek biztonságosabbá tehetik üzleti hálózataikat. A „Data Privacy composite application by SAP and Cisco” nevű termék támogatja az adatbiztonsági szabályoknak való folyamatos megfelelést valamint minimalizálja a kockázatokat.

A szoftvermegoldás egyesíti az SAP governance, risk, compliance (SAP GRC) termékét a Cisco® hálózati szolgáltatásaival, mely így biztosítja a vállalkozások számára a valós idejű globális és helyi adatbiztonsági szabályzatok megvalósítását a teljes szervezeten keresztül.

Ez az összetett alkalmazás kiterjeszti az SAP GRC modulokat, és az ügyfelek számára egyedi megoldást kínál a teljes vállalkozás átláthatóságára, ellenőrzésére és válaszadási képességére, ugyanakkor csökkenti a teljes bekerülési költséget azáltal, hogy a már meglévő applikációkat és infrastruktúrákat használja.

A Cisco Systems-ről
A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.