Iskolalátogatás: ecsetet ragadott az SAP

Ismét Jászberényben dolgoztak az önkéntesek

JászberényAz SAP Hungary Kft bejelentette, hogy alkalmazottai az anyacég nemzetközi jószolgálati programjának keretében a Jászberényi Belvárosi Általános Iskola Eltérő Tagozatánál vállaltak önkéntes munkát. Ennek során kerítés karbantartást végeztek, kerti bútorokat festettek, valamint kiürítették az iskola padlásterét, ahol egy új tantermet alakítanak ki.

A 20 munkatárs által végzett szombati munka hagyományosnak mondható: a mostani már a negyedik akció volt az elmúlt két év során, mikor a szoftvercég alkalmazottai a nemzetközi CSR program keretén belül segítenek a szép környezet megteremtésében, fenntartásában.
A program lehetőséget biztosít a résztvevőket adó divízió munkavállalói számára Magyarországon, hogy évente kétszer önkéntes akciókban vegyenek részt aznapi munkájuk helyett.

Az Európában több helyen (Berlin, Hamburg, München, St. Ingbert, Budapest) lezajlott különböző jószolgálati akciókban –az ún. SAPlings keretében- mintegy 400 alkalmazott járult hozzá non-profit szervezetek erőfeszítéseihez. Ezt az összefogást minden évben kétszer rendezik meg, melyre a cég bármely alkalmazottja, és azok rokonai, ismerősei jelentkezhetnek, földrajzi helytől függetlenül.