Négy helyszínen azonos időben egy célért

Budapest

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy múlt szombaton, jószolgálati akciójának keretén belül alkalmazottai önkéntes munkákat végeztek Budapesten, és környékén. A négy helyszínen végzett munka célja környezetünk szebbé tétele volt. Az akcióban összesen 70 SAP dolgozó vett részt.

Az önkéntesek különböző egységei a III. kerületi Gázgyári óvodában teraszt festettek, és kerti munkákat végeztek, a XI. kerületi Sas-hegyi természetvédelmi területen kerítést javítottak, és komposztáló edényeket készítettek, míg Dobogókőnél szemetet gyűjtöttek. A negyedik csapat Pilisborosjenőnél, az Ezüst-Kevély környezetében egy kétkilométeres turistaút karbantartási feladatait végezték el, melynek során járhatóvá tették azt, és a belógó ágak eltávolításával láthatóvá váltak a fákon elhelyezett jelzések.

A környezetvédő akciókat a SAPlings, a német SAP informatikai anyacég nemzetközi önkéntes programján belül rendezték meg. Erre a vállalat bármely alkalmazottja, és azok rokonai, ismerősei jelentkezhetnek, földrajzi helytől függetlenül.

A SAPlingset évente kétszer rendezik meg, az európai régióban tavasszal Magyarország kezdte a sort, melyet április 25-én Németország (Berlin, München, St. Ingbert, Ratingen, Drezda), Csehország (Prága), és több időpontban Franciaország (Párizs), valamint június 21-én Anglia (London) városaiban különböző CSR (cégek társadalmi felelősségvállalása) akciók követnek.

Az SAP-ról
Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója* olyan alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amelyek több, mint 25 ágazatban segítenek a különböző méretű cégeknek a legjobb működés elérésében. A cég a világ 120 országában több, mint 82 000 ügyféllel rendelkezik (ez tartalmazza a Business Objects felvásárlása során szerzett ügyfeleket).
Az SAP részvényeit a világ több tőzsdéjén jegyzik, így a frankfurti és a New York-i (NYSE) tőzsdén is,”SAP” ticker kód alatt. Bővebb információkat a www.sap.com címen talál.

(*) Az SAP definíciója szerint az üzleti szoftvermegoldások körét az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek és a kapcsolódó szoftvermegoldások alkotják.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2008 by SAP AG. Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver és az itt említett egyéb SAP termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolg.