Régiós igazgatót nevezett ki az SAP

Magyar szakember végzi a szoftvercég kisvállalati termékének oroszországi újrapozícionálását

BudapestAz SAP Hungary Kft. ma bejelentette, hogy munkatársa, Kézdy Gergely régiós channel igazgatóként folytatja munkáját. A szakember korábbi régiós manageri teljesítménye elismeréseként kapta kibővült feladatkörét.

Gergely új pozíciójában az Oroszország és Független Államok Közössége többi országában felel a globális szoftvercég kisvállalati termékének újrapozícionálásért, az értékesítési hálózat kibővítéséért, az SAP Business One vállalatirányítási rendszer piaci növekedéséért.

A 33 éves szakember kinevezése mellett megtartja jelenlegi feladatkörét, azaz irányítja a közép-európai térség (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország) SAP Business One partnerhálózatát, és felel a szoftvertermék összértékesítéséért, valamint a legjobb iparági gyakorlatok meghatározásáért. A régiós vezető az orosz nyelvű piacokkal együtt a mintegy 100 tagot számláló partnerhálózat teljesítményéért is felelős.

Kézdy Gergely nevéhez fűződik az SAP Business One 2004-es magyarországi, és későbbi régiós piaci bevezetése, a négy országban jelenleg mintegy 1500 ügyfél által használt termék pozícionálása, valamint a csatorna rendszerű értékesítési hálózatok kiépítése, és működtetése a magyar, szlovák, lengyel, és cseh piacokon.

A szakember az SAP-t megelőzően a KFKI ISYS Informatikai Kft. SAP Bevezetési Tanácsadási Üzletágánál tevékenykedett Project Managerként, majd értékesítési vezetőként. A Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán végzett, angolul, németül beszél.