Zöld Fesztivál lett az SAP őszi konferenciája

Elsőként kapott üzleti/szakmai rendezvény Zöld Fesztivál díjat

Budapestzoldfeszt logoAz SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy éves nagyrendezvénye (SAP World Tour ’09) megkapta a Zöld Fesztivál minősítést a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumtól. Az elismerés azt jelenti, hogy a szakmai konferencia teljesíti a szigorú környezetvédelmi előírásokat.

A Zöld Fesztivál minősítést egyben az elsőként érdemelte ki az SAP a B2B (üzlet-az-üzletnek) szegmensben, mivel a díjat eddig csak olyan monstre szórakoztató rendezvények kapták meg, mint a Mediawave, Balaton Sound Fesztivál, Hegyalja Fesztivál, Sziget Fesztivál, Szegedi Ifjúsági Napok.

Az SAP World Tour’09 rendezvényről

Az SAP a magyar gazdasági élet fontos vállalatait, ügyfeleit és partnereit hívja meg, hogy prezentálja legújabb megoldásait. Idén Siófokon, a 64 országot érintő globális rendezvénysorozat hazai állomásán mutatja be a nemzetközi szoftvercég a megváltozott gazdasági helyzetben alkalmazható, IT által támogatott stratégiákat. A legjobb iparági gyakorlatok bemutatásán túl a konferencia fő témái a válság által előtérbe kerülő megoldások lesznek:

  • így a jogosultságokat és hozzáféréseket is kezelő GRC (governance, risk, compliance) rendszerek;
  • az üzleti tervezést, riportolást segítő üzleti intelligencia;
  • üzemeltetési költségek csökkentését célzó, automatizálást lehetővé tevő alkalmazások (pl. SAP Test Data Migration Server, Open Text megoldások).

Az SAP World Tour’09 konferencia a tervezett mintegy 700 résztvevőjével hazánk legnagyobb üzleti-informatikai rendezvényének minősül.

A szeptember 13-15. közötti konferencia keynote előadói Csaba László közgazdász professzor, akadémikus (Közép-európai Egyetem), dr. Oláh Lajos államtitkár (Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium), és Németh András mesteredző (Váci Női Kézilabda SE) lesznek.

Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója az őszi rendezvény kapcsán elmondta: „büszkék vagyunk, hogy a konferencián úgy mutathatjuk be a fenntarthatóságot célzó megoldásainkat, hogy maga a rendezvény is fenntartható. Hiszem, piacvezetőként felelősségünk az útmutatás. Remélem ez az elismerés a teljes B2B szegmensre is ösztönzőleg hat, és egyre több cég tartja majd fontosnak rendezvényeinek, saját működésének környezetre gyakorolt káros hatásának csökkentését.”