Karácsonyi akció Óbudán

December 29, 2009 által SAP News 0

BudapestAz SAP Hungary Kft. munkatársai karácsony alkalmából ismét önkéntes akciót szerveztek, melynek keretében ajándékokat vittek az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központban lakó gyermekek számára. A jószolgálati kezdeményezésben közel minden tizedik SAP-s részt vett, és ők is biztosították az ott ideiglenes lakó 29 gyermek számára a névreszóló ajándokok mellett a karácsonyi menü jellegzetes tartozékait, a gyümölcsöket és az édességeket.

Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központról:
A III. kerületi Önkormányzat 2004.január 1-én nyitotta meg az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ keretében működő Családok Átmeneti Otthonát, majd 2008. február 01-én a gyermekek átmeneti otthonának kapuit is.
Utóbbiban 6-18 éves gyermekek találnak átmeneti otthonra, míg családjuk túljut a krízishelyzeten. Ez alatt az idő alatt a gyermekek ellátásáról, neveléséről szakemberek gondoskodnak, míg mellette segítik a szülőkkel való kapcsolattartást.
A családok átmeneti otthonában élő gyerekek annyival szerencsésebbek, hogy a nehéz időszakban sem kell családjuktól elszakadni. Ebben az intézményrészben hajléktalanná -és többnyire jövedelem nélkülivé– vált családok kapnak szállást, és komplex családgondozás révén széles körű segítséget, hogy nehéz helyzetükből mielőbb kilábalhassanak.

Az SAP-ról
Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója* olyan alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amelyek több, mint 25 ágazatban segítenek a különböző méretű cégeknek a legjobb működés elérésében. A cég a világ 120 országában 92 000 ügyféllel rendelkezik.
Az SAP részvényeit a világ több tőzsdéjén jegyzik, így a frankfurti és a New York-i (NYSE) tőzsdén is,”SAP” ticker kód alatt. Bővebb információkat a www.sap.com címen talál.(*) Az SAP definíciója szerint az üzleti szoftvermegoldások körét az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek és a kapcsolódó szoftvermegoldások alkotják.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.
Copyright © 2009 by SAP AG. Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver és az itt említett egyéb SAP termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolg