Bérelhető az SAP Business All-in-One

Előfizetéses hosting formában is elérhető a középvállalati ERP megoldás

BudapestAz SAP Hungary Kft., és a Hostlogic Kft. bejelentette, hogy új licence és hosting megoldást kínál a középvállalatok számára kidolgozott vállalatirányítási rendszerhez, az SAP Business All-in One-hoz. Eszerint az ügyfeleknek nem szükséges megvenni a licence-ket, hanem meghatározott ideig (kettő, három, vagy négy évig) bérelheti azokat havi vagy negyedévenkénti díj ellenében. Az új szolgáltatás hosting formában érhető el.

Az alkalmazáscsomagot az SAP partnere, a Hostlogic Kft. biztosítja, mely tartalmazza a vállalatirányítási megoldást, az iparágspecifikus SAP Best Practice csomagot, az SAP MaxDB™ adatbázist, és a standard SAP® Enterprise Support támogatást. Opcionálisan választható emellett ügyfélkapcsolatmenedzsment (CRM), üzleti intelligencia (BI) és bérszámfejtés modulok az SAP Business All-in-One-hoz. Az ügyfelek így igényeiknek megfelelően konfigurálhatják és azonnal használhatják a megoldást, melyet idővel akár hagyományos, helyszíni (on premise) üzemeltetésre is válthatnak.

Utóbbiban nyújt segítséget az SAP honlapján található konfigurátor, mely a teljes bevezetés költségére ad hozzávetőleges árkalkulációt.

Földi Valéria, az SAP Hungary Kft. partnerhálózatért felelős kereskedelmi igazgatója az előfizetéses hosting kapcsán aláhúzta: “Régóta várjuk, hogy ez a megoldás Magyarországon is elérhetővé váljon. Hisszük, hogy a kedvező licence konstrukció azon középvállalatok számára nyújt azonnali megoldást, melyek korlátozott IT, és szűkős anyagi erőforrásokkal rendelkeznek.”

Molnár Attila, a HostLogic értékesítési igazgatója hozzátette: “Napjainkban elsődleges jelentőségű a cégek számára a pénzügyi erőforrások minél nagyobb mértékű felszabadítása. Az SAP licence-ek bérleti konstrukcióban történő igénybevétele maximálisan támogatja a vállalatokat likviditásuk megőrzésében és javításában egy nagy összegű beruházás alternatívájaként. “

A Hostlogicról
A HostLogic a 80-as évek végétől van jelen az SAP hazai és nemzetközi piacán. Amerikai együttműködéssel 1999-ben indította be alkalmazás-szolgáltatási és hosting üzletágát. 2002-ben Közép-Kelet-Európában elsőként, egész Európában nyolcadikként nyerte el az SAP Hosted Solutions – Advanced” partneri címét. Ugyanebben az évben a cég a Deloitte&Touche IT Fast 50 elnevezésű közép-kelet-európai ranglistáján a második helyet foglalta el, 2003 és 2007 között pedig a HostLogic végezte a legtöbb új magyarországi SAP-bevezetést. A megelőző évek eredményeinek köszönhetően 2006-tól a HostLogic az SAP Gold fokozatú partneri címét is elnyerte. Széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakembergárdájával kifejlesztette saját SAP szoftveralapú üzleti megoldásait, melyeknek ERP, HR, BI és CRM tartalmát a középvállalatok igényeire szabta. A HostLogic szolgáltatásait 2000-től számos külföldi, elsősorban nyugat-európai cég is igénybe veszi. www.hostlogic.hu