Partnerségi megállapodást kötött az SAP és a FreeSoft

Március 3, 2010 által SAP News

BudapestAz SAP Hungary Kft. és a FreeSoft Nyrt. bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek az SAP partneri programján belül. Így a FreeSoft az SAP teljes termékportfólióját értékesítheti a magyar piacon.

A 2004-ben a budapesti tőzsdére lépett FreeSoft Nyrt. ügyfélkörét főként a közép-, és nagyvállalatok, valamint az állam-, és közigazgatás, a pénzügyi szféra szereplői alkotják.
Eck Ilona, a FreeSoft Nyrt. vezérigazgatója az együttműködés kapcsán elmondta: „Számos ügyfelünk fogja vállalatirányítási rendszerét SAP-ra cserélni, így kézenfekvő választás volt, hogy a már korábban is fontolgatott döntésünket tett kövesse, és mi is SAP partnerekké váljunk.”

Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte: „az SAP további térnyeréseként látjuk, hogy konkurensünk immár egyik legnagyobb forgalmú partnere is értékesíti a megoldásainkat. Örömmel üdvözöljük a FreeSoftot, mint magyar tőzsdén jegyzett vállalatot az SAP partnerei között.”

A FreeSoftról
A FreeSoft 1990-ben alapított jogelődje egyedi szoftveralkalmazások fejlesztését végezve az ezredfordulóra kisvállalatból a magyarországi informatikai piac egyik vezető szereplőjévé vált. A folyamatos dinamikus növekedés után 2004-ben sikeres tőzsdei bevezetést hajtott végre, amit szervezeti átalakítás és akvizíciók követtek. A FreeSoft a felvásárlásokkal meghatározó konszolidációs lépést hajtott végre a hazai informatikai piacon. Ezzel jelentős mértékben szélesítette tevékenységi körét és termékportfólióját, így minden eddiginél sokrétűbb és átfogóbb, csúcstechnológiás megoldásokat szállíthat ügyfeleinek.
A FreeSoft cégcsoport tagjai a FreeSoft Nyrt. és leányvállalatai: Axis Consulting 2000. Kft., BankSoft Kft., HUMANsoft Kft. A FreeSoft ma már több mint 300 alkalmazottat foglalkoztató nyilvános részvénytársaságként működik, éves árbevétele pedig meghaladja a 8 milliárd forintot.