Iparágak szerinti üzleti intelligencia az SAP-tól

Szeptember 21, 2010 által SAP News 0

Szektorspecifikus üzleti intelligencia 8 héten belül

Walldorf, Németország

A egyes szoftverek működés közben
A egyes szoftverek működés közben
A egyes szoftverek működés közben

Az SAP AG bemutatta új, szektorspecifikus üzleti intelligencia megoldásait, a kevesebb mint 8 hét alatt bevezethető, testre szabható SAP® BusinessObjects™ analytic applications-t.
A szoftvertermékek mindhárom technológiai csatornán (on premise, on demand, on device) elérhetőek.

A megoldást a felgyorsult belső folyamatoknak köszönhetően néhány hónap alatt fejlesztette ki az SAP, ügyfelei segítségével. Ennek során -többek közt- a Coca-Cola, a Szingapúri Nemzeti Egyetem, a Procter& Gamble együttműködésével vizsgálták az egyes iparágak, üzleti szerepkörök kihívásaira (pl. ügyfélmegtartás, katonai tervezés, kockázatértékelés) adható IT-válaszokat, melynek eredményeképpen született meg ez az analitikai csomag 6 iparág számára.

A fogyasztói termékek, a közszféra, a pénzügyi szolgáltatások, a kereskedelem, a telekommunikációs, az egészségügyi szegmens döntéshozói számára ezen üzleti intelligencia megoldások abban segítenek, hogy pontosabb rálátásuk legyen a kockázatokra, újabb üzleti lehetőségeket tudjanak felfedezni, és az összes elérhető információ alapján jobb döntéseket tudjanak hozni, bárhonnan, bármikor.

A cég szerint e szoftverek akár a nem-SAP környezetből származó, struktúrálatlan adattal is könnyedén megbirkóznak. Az egyelőre angolul elérhető SAP® BusinessObjects™ analytic applications részei: