Hétvégén kezdődik Magyarország legnagyobb üzleti-informatikai rendezvénye

Két és fél nap tanulás, szórakozás Tihanyban
Közel 100 előadás lesz

BUDAPESTTöbb mint 700 résztvevőjével hazánk legnagyobb üzleti-informatikai rendezvényét szervezi Tihanyban az SAP szoftvercég. A szeptember 12-14. között zajló konferencián az SAP ökoszisztéma tagjai (ügyfelek, patnerek, fejlesztők, tanácsadók) tartanak előadásokat arról, miként növelhető egy cég versenyképessége különböző szoftvermegoldásokkal. Az SAP World Tour rendezvénysorozat magyar állomása egyben a régió legnagyobb SAP konferenciája.

A szakmai programok között hangsúlyosan szerepel az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM), üzleti intelligencia rendszerek bemutatása, bevezetések során szerzett tapasztalatok átadása. A résztvevők, akik főként közép-és nagyvállalati vezetők, emellett a legjobb iparági gyakorlatokról, valamint számos újdonságról hallhatnak a szoftvercég világából.

Ennek során külön szekció foglalkozik a közösségi CRM lehetőségekkel, azaz miként tudnak a vállalatok a közösségi médiában zajló eseményekre reagálni, ezeket lekövetni ügyfélkapcsolat rendszerükben. Az SAP ökoszisztémájában itt debütálnak a Sybase megoldásai, több előadás is szól arról, miként lehetséges kiaknázni az okostelefonokban rejlő lehetőségeket üzleti szoftverek használatával.

Az SAP rendezvényén emellett szabadidős programok, valamint ismert keynote előadók, és zenekarok is színesítik a programot. Hétfő délelőtt Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezetőjének, kedd délelőtt pedig Mocsai Lajos kézilabda edző, Giró-Szász András, Török Gábor politológusok előadása, pódiumbeszélgetései lesznek. A szórakoztatásról vasárnap este a Back II Black, míg hétfő este a Presidance gondoskodik.