CeBIT-re készül az SAP: „ITT ÉS MOST”

Február 25, 2011 által SAP News

Előtérben a mobil-, az on-demand-, az analitikai megoldások, és a valós idejű technológia

Walldorf, NémetországAz SAP AG a partnereivel és ügyfeleivel közösen fogja bemutatni legújabb megoldásait a hannoveri CeBIT kiállításon. Az „ITT ÉS MOST” szlogenje alatt az SAP azt fogja ismertetni, hogy miként lehetséges egy vállalat működését hatékonyabbá tenni azáltal, hogy a munkatársak bármikor, bárhonnan elérik az információkat, az üzlet-kritikus folyamatokat mobil eszközeik, és a valós idejű technológia segítségével.

Az előadások közös pontjában a memória alapú számítástechnika lesz. A Hasso Plattner Intézet azt a víziót fogja bemutatni, amiként ez a technológia átalakítja, és fenntarthatóvá teszi az vállalatok jövőbeli irányítását. Az SAP kutatói részlege olyan jelenlegi projektbe enged betekintést, amelyek az informatika jövőbeli területeit határozhatják meg. Szintén külön standot szentel a szoftvercég a kis-és középvállalatok számára, valamint kiemelt helyen szerepel a legújabb vállalatirányítási rendszerének, az SAP BusinessByDesign-nak prezentálása is.

A közszféra számára kínált megoldások között a szoftvercég azon temékeket helyezi előtérbe, melyek e speciális terület számára a legnagyobb kihívásokat jelentik világszerte, így például a fenntartható büdzsétervezés, a pénzügyi területek, az e-kormányzás, az emberi erőforrás menedzsment. Az SAP továbbá olyan technológiákkal és eszközökkel is készül a kiállításra, melyek a biztonságos adminisztrációt, a társadalombiztosítási folyamatokat, és a kormányügynökség munkáját teszik hatékonyabbá.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működést érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva. Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.