Itt a legújabb üzleti intelligencia csomag

Walldorf, NémetországAz SAP piacra dobta legújabb, 4.0-ás verziószámú üzleti intelligencia és vállalati információmenedzsment megoldáscsomagját. A SAP® BusinessObjects™ portfólió legújabb csomagja három év fejlesztéseit tartalmazza.

Közösségi média elemzés SAP módra
Közösségi média elemzés SAP módra

Az új verzió tulajdonságai közé tartozik a valós idejű memória alapú adatfeldolgozás, a bármilyen mobileszközön elérhető üzleti intelligencia funkcionalitás, az üzleti adatokban és a közösségi médiában történő analízis.

A portfólió kulcselemei között az SAP® BusinessObjects™ Data Services (bármilyen adatforrás konszolidációja), SAP® BusinessObjects™ Information Steward (adatforrások minőségi ellenőrzése), SAP® BusinessObjects™ Event Insight (IT-rendszerekben bekövetkező események tömeges elemzése), SAP® BusinessObjects™ Business Intelligence (önkiszolgáló platform) szoftverek állnak. A 4.0-ás verzió 21 nyelven- köztük magyarul- érhető el.

Az üzleti intelligencia csomag elődjéhez képest jelentősen fejlett szemantikus réteggel rendelkezik, mellyel mindenféle adattípussal megbirkózik, közte a valódi többdimenziós forrásokkal is. A termékek egységesített felületet kaptak, mely így a felhasználói élményt- és magabiztosságot is emelik. Az új csomag támogatja a modern, 64-bites architektúrát, és a virtualizációs környezeteket is, valamint mindenfajta telepítési módon (on-premise, on-demand, on-device) működik. A megoldások a HANA infrastuktúrával képesek együttműködni, mellyel óriási mennyiségű adattömeget lehet pillanatok alatt elemezni.

Az új, 4.0-ás üzleti intelligencia megoldást használja már például a Kanadai Nemzeti Vasúttársaság, a Hilti, és a Lionsgate médiavállalkozás is.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működést érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.

Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.