Új, memória alapú alkalmazások jönnek 2011-ben

Március 18, 2011 által SAP News 0

Walldorf, NémetországAz SAP AG bemutatta a 2011-es, memória alapú alkalmazásokra vonatkozó termékkibocsátási tervét, mely a szoftvercég szerint átalakítja azt a módot, ahogyan a vállalatok gondolkoznak, terveznek és működnek.

Az SAP memória alapú technológiájára alapozva a cég a vállalati alkalmazások új fajtáját fogja előállítani, melyet három dimenzió jellemez. Az első az úttörő jellegű analitikát jelenti, melynek segítségével óriási mennyiségű adattömeget lehet analizálni valós időben. A második új szoftverek létrehozása, és a meglévő megoldások megújítása oly módokon, ahogyan korábban nem voltak lehetségesek. A harmadik az ügyfelek IT-rendszereinek erőteljes leegyszerűsödése.

2011. második felében az SAP teljesen új, illetve meglévő SAP alkalmazások memória alapú számítástechnológiával való ellátását lehetővé tevő megoldásokat fog bemutatni. Ezen megoldások közé tartozik:

  • Sales and Operations Planning: értékesítési és marketing szervezetek számára tervezett megoldás, amelynek segítségével a stratégiájuk pénzügyi hatását tudják modellezni.
  • Intelligent Payment Broker: pénzügyi alkalmazás, mely a nyitott számlák számára kínál jelenlegi és történeti adatok alapján fizetési opciókat.
  • Smart Meter Analytics: a közműcégek számára kínált megoldás, mely az okos mérőműszerek által biztosított adatokból készít előrejelzéseket, és az egyes ügyfélszegmensek profitabilitását vizsgálja.
  • SAP Trade Promotion Management: a szoftver segítségével jobban tervezhetővé válnak az ügyfélcsoportokra vonatkozó stratégiák.
  • SAP Cash and Liquidity Management: megoldás a vállalat cash-flow részletes tervezéséhez.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.
Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.