UniCredit Leasing-SAP együttműködés

Március 30, 2011 által SAP News 0

Kedvezményes hitelkonstrukció SAP rendszerek bevezetésére

BudapestAz UniCredit Leasing Csoport és az SAP Hungary Kft. bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek. A megállapodás szerint az UniCredit Leasing kedvezményes hitellehetőséget biztosít kis-és középvállalatok számára SAP szoftverek megvásárlására, bevezetésére az SAP Partnerhálózatán keresztül. A 12-60 hónapos futamidővel igénybe vehető hitelek azon ügyfeleknek kínálnak kedvező megoldást, akik számára az üzleti szoftverek bevezetésénél szokott, projekt mérföldkövekhez rögzített nagyobb összegű kifizetések (pl. licence díj, éles indulás) helyett havonkénti törlesztést választanának. A legalább 10%-os önerővel induló finanszírozási opció már SAP-t használó, és amellett elsőként döntő ügyfelek számára egyaránt elérhető.

„Társaságunk a lízingpiac meghatározó szereplőjeként célzottan a vállalatok részére, elsőként Magyarországon egy alternatív szoftver-finanszírozási terméket dolgozott ki a hazai informatika meghatározó szoftvercégével” – hangsúlyozta Vály Judit az UniCredit Leasing értékesítési igazgatója.
Az UniCredit Leasing az elmúlt évtized szakmai tapasztalatával és nemzetközi hátterével biztosítja az SAP Hungary Kft. által forgalmazott vállalatirányítási, üzleti informatikai rendszerek egyedi igény és fizetési konstrukciók alapján történő finanszírozását.

Kányi Tamás, az SAP Hungary Kft. partner managere szerint „a megállapodásnak köszönhetően a
vállalatok új köre számára válik elérhetővé a versenyképességhez szükséges, működési hatékonyságot növelő üzleti szoftverek használata.”

Az UniCredit Leasingről
Az UniCredit Leasing az első valóban európai, lízingfinanszírozással foglalkozó hálózat. A Lízingcsoport, mely tagvállalatain keresztül ezer szállal kötődik az egyes országokhoz, azok kultúrájához és igényeihez, 2900 munkatárssal 17 országban kínál a lízingpiac számára gyors és kedvező lízingmegoldásokat az országok határain átnyúló jelleggel is. A lízingtermékek és kiegészítő szolgáltatások elérhetők közvetlenül, szállítói partnerkapcsolatokon és az UniCredit Csoport teljes banki fiókhálózatán keresztül. www.unicreditleasing.hu

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.
Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.