Milos Raonic az SAP új szponzoráltja

Újabb teniszezőt támogat a szoftvercég

Miami, USAA kanadai Milos Raonic teniszversenyző támogatását jelentette be az SAP. A most 20 éves Raonic a legmagasabban jegyzett a kanadai férfi ranglistán, jelenleg a 34. helyen kiemelt a világranglistán. A fiatal teniszező az év eleje óta 122 hellyel javította pozícióját.

Milos Raonic
Milos Raonic

A bejelentésre a Miamiban zajló Sony Ericcson Open kupa alatt került sor. A rendezvény egyik támogatója, és hivatalos mobil alkalmazás szállítója az SAP. Az ingyenes hivatalos bajnoksági app segítségével nyomon követhetoek a meccsek beosztása, elérhetoek a jelenlegi és historikus adatok, statisztikai információk, illetve amire a technológia-függo teniszbarátoknak szükségük lehet a torna két hétje alatt.

A sport támogatása régóta meglévő hagyomány az SAP-nál, szponzoráltjai között megtalálható Andy Roddick teniszező, Ernie Els, Gary Player, Paula Creamer golfozók, a New York Yankees baseball- , és a Német Nemzeti Vitorlásegylet is.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.
Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.