A Cápák is SAP mellett döntöttek

Sportos ügyféllel gazdagodott a szoftvercég

Walldorf, NémetországAz SAP AG bejelentette, hogy az észak-amerikai profi hokiligában játszó San Jose Sharks csapata az SAP Sports and Entertainment Management megoldását vezette be.

E szoftvercsomag válasz a sportcsapatok és stadionok jellemző IT-kihívásaira, melyek az informatikai befektetések minimalizálása mellett integrált megoldásokat keresnek üzletmenetük támogatására. Az SAP Sports and Entertainment rendszere végponttól végpontig köti össze a szervezeten belüli üzleti aktivitásokat, a jegyeladástól egészen a háttérfolyamatokig. A valós idejű riporting, az adatelemzési képességeknek köszönhetően a felhasználók modellezni tudják az egyes sport, és szórakoztató események megtartásának pénzügyi eredményeit. A megoldás kiegészül külső jegykezelő, és eladáshelyi eszközökkel. A webshoppal, és viszonteladókkal való szoros integrációnak köszönhetően a raktárkészlet is folyamatos ellenőrzés alatt áll, így nem fordulhat elő, hogy a rajongók nem juthatnak azonnal kedvenc csapatuk ajándéktárgyaihoz.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.
Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.