Elindult a Gateway

Az SAP Netweaver Gateway technológiájának köszönhetően az SAP -alkalmazások bármilyen környezetből, eszközről elérhetővé válnak

Walldorf, NémetországAz SAP AG bejelentette, hogy elérhetővé tette az SAP Netweaver Gateway technológiát, mely egy nyitott, sztenderdeken alapuló keretrendszer. E technológia kapcsolódást kínál SAP-alkalmazásokhoz bármely programozási modell és nyelv segítségével. Az új rendszer lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy új alkalmazásokat hozzanak létre kedvenc fejlesztési eszközükkel, valamint a vállalatok rugalmasan vezethetnek be egyénre szabott megoldásokat az IT-környezet átalakítása nélkül. Ezzel fejlesztők milliói számára nyílik meg az út, hogy az SAP programozási nyelv előzetes ismerete nélkül alkossanak SAP programokhoz kapcsolódó alkalmazásokat.

„Folyamatosan keresünk új, és izgalmas megoldásokat, hogy kapcsolatban legyünk végfelhasználóinkkal. A közösségi média erősödése számunkra azt jelenti, hogy vásárlóink ezen a platformon kommunikálnak. Az SAP Netweaver Gateway használatával össze tudtuk kapcsolni a közösségi média oldalakat az SAP alkalmazásainkkal. Az így nyert információkkal jelentős ügyfélaktivitást értünk el, termék, és marketing osztályaink valós visszajelzésekkel gazdagodnak.”– mondta Manish Choksi, az egyik korai felhasználó, az Asian Paints festékóriás informatikai igazgatója.

A szoftvercég azért fejlesztette ki az új technológiát, hogy megnövelje ügyfelei és partnerei SAP- beuházásainak értékét. Az SAP Netweaver Gateway hozzásegíti a vállalatokat, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljenek ügyfeleikkel, valamint a felhasználók még intuitívabb módon érjék el az üzleti információkat SAP-rendszerekből.

„A Gateway használatával az ügyfelek saját maguk tudják meghatározni azokat a funkciókat, melyeket szolgáltatás formájában tudnak hozzáférhetővé tenni. Így alkalmazásaikat akár mobil megoldásokon keresztül elérhetővé tudják tenni, ami azonnali versenyelőnyt biztosít a vállalatnak vagy az intézménynek.”-emelte ki Berczik Márton, az SAP Hungary Kft. presales menedzsere.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.

Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.