Szemétszedéssel telt a péntek

Az irodában is a zöld színű póló volt a divat

Budapest

CSR- akció a Naplás-tónál

Az SAP Hungary Kft. és a Magyar Madártani Egyesület bejelentette, hogy közös akciójuk eredményeként 15 köbméternyi szemetet gyűjtöttek össze és szállíttattak el a budapesti Naplás-tó környezetéből.

A számos állatfajnak, és gazdag növényvilágnak életteret adó környék tájvédelmi körzet, mégis sokan használják illegális szemétlerakónak. E területről gyűjtöttek össze az önkéntesek 87 zsáknyi hulladékot- köztük kommunális szemetet, használt háztartási gépeket, gumiabroncsokat.

Az SAP több éve szervez CSR-akciókat, a múlt pénteki eseményre az európai leányvállalatok számára meghirdetett “Moment for the Environment” kezdeményezés keretein belül került sor. A félnapos budapesti eseményen közel 30 SAP-s vett részt. A külső helyszíni akcióval párhuzamosan belső programok is jelezték a környezetvédelmi programot. Ennek során az irodában maradt dolgozókat arra kérték, hogy a lift helyett használják a lépcsőket, elemgyűjtési napot tartottak, valamint zöld színű ruha felvételével jelezzék a programmal való szimpátiájukat.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.
Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.