Új verzióval és új termékkel bővült a vállalatirányítási rendszerek családja

Június 29, 2011 által SAP News 0

Magyarországra is megérkezett az SAP Business One 8.81, és az öt felhasználóig elérhető SAP Business One Starter Package

BudapestAz SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy hazánkban is elérhető a legújabb verziójú vállalatirányítási rendszer. A kisméretű cégek számára kidolgozott SAP Business One 8.81 kiadásában bővítették a mobileszközökkel történő munkavégzés, a partneri kiegészítések, testreszabások, és az integráció lehetőségeit.

Az újdonságok közé tartozik még:

  • az ismétlődő tevékenységek, tranzakciók létrehozása;
  • a SEPA fájlformátumok, SWIFT- BIC kód támogatása. A sztenderd XML-fájlok használhatóak SEPA euróátutalásokhoz és közvetlen terheléshez;
  • a fejlesztett gyártáskönyvelés;
  • az ajánlatkéréseket, és beszerzéseket megkönnyítő szállítói ajánlat varázsló;
  • helyi követelmények bővített támogatása: az SAP Business One 8.81 bővített támogatást nyújt számos különböző adózási kötelezettséghez. Mostantól az IFRS-nek megfelelő zárás elkészítésére is lehetőség van.
  • bővülő beszámolókészítési lehetőségek IFRS-hez, költségszámításhoz, és banki egyeztetéshez.

Az SAP Business One új verziójának használata egyúttal könnyebbé is vált. Ezt szolgálja a testreszabható központi indítópult, ahonnan a feladatok végrehajtásához szükséges eszközök, funkciók, valamint a webes integráció és a keresőszolgáltatások is egy kattintással érhetőek el.

Az új verzióval együtt debütál a SAP Business One Starter Package
A most megjelenő SAP Business One Starter Package–t azon cégek számára dolgozta ki az SAP, amelyeknek többre van szükségük egy könyvelő szoftvernél, de egy teljes vállalatirányítási rendszer már meghaladja igényeiket. Számukra kedvező árú, maximum 5 felhasználóig igénybe vehető könyvelés-pénzügy, ügyfélkapcsolat, ellátási lánc menedzsment, beszerzés, készlet, riporting, adminisztráció modulokat tartalmazó, SAP Business One-t kínál a szoftvercég, melyek ebből adódóan rövid tanácsadási időszak, mindössze néhány nap alatt bevezethető. A licencek a vállalat növekedésével párhuzamosan bővíthetőek teljes funkcionalitásra.

„Ezzel a konstrukcióval a kisméretű, de növekvő cégek számára is elérhetővé tesszük az SAP rendszerét. Olyan gazdálkodó szervezeteket célzunk meg, amelyek éves árbevétele 50- 250 millió forint között mozog, és főként a kereskedelem szegmensben dolgoznak”- mondta Balázs Csaba, az SAP Hungary Kft. termékszakértője.

SAP Business One hazánkban
„A magyarországi 2004-es indulás után közel 700 cégnél installálták ezt a rendszert. Jelenleg 16 partnerünk foglalkozik a megoldás bevezetésével, testre szabásával. Visszajelzések alapján ügyfeleink leginkább az SAP által nyújtott stabilitást, megbízhatóságot és az ezek mellett biztosított folyamatos fejlesztéseket értékelik” – összegezte az elmúlt évek magyar számait, tapasztalatait Kézdy Gergely, a szoftvercég régiós channel managere.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.
Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.