Elérhető a NetWeaver technológia platform új verziója, és már egy bejelentkezés is elegendő SAP-alkalmazásokhoz

Debütál a NetWeaver 7.3, és a NetWeaver Single Sign-On alkalmazás

Walldorf, NémetországAz SAP AG bejelentette, hogy világszerte elérhető a NetWeaver platform legújabb, 7.3-as verziója. Az alkalmazás-és technológia platform az üzleti folyamatok kialakításában segíti a vállalatokat, és számos újdonságot kínál elődjéhez képest. Ezek közé tartozik:

  • a megnövelt Java-támogatás;
  • az egyszerűsített alkalmazás-szolgáltatások, és munkamenetek;
  • az egyszerűsített integráció bármilyen szoftverrendszerrel;
  • a megnövelt együttműködési képesség az SAP Business Objects portfolió, az SAP NetWeaver portál, és az SAP NetWeaver Business Warehouse elemeivel.

Az SAP NetWeaver licence birtokos ügyfelek május 30-tól az SAP Service Marketplace oldalán is hozzáférhetnek az installációs fájlokhoz, ingyen.

„A termék üzleti folyamatmenedzsment képességei lecsökkentik az új sztenderdek kialakításához szükséges időt. Ebben szerepe van a jobb belső- és külső résztvevői együttműködésnek, az egyszerűsített feladatspecifikus felhasználói felületnek is. ”– mondta el John Harrickey, a CSA Group informatikai igazgatója. E szervezet az egyike a több mint 150 korai felhasználónak.

Björn Goerke, az SAP alelnöke aláhúzta: „az SAP NetWeaver legújabb kiadásával azon ígéretünknek teszünk eleget, hogy ügyfeleinknek rombolás nélkül biztosítsunk innovációt. A platform fejlesztését folytatjuk, és további újdonságokkal fogjuk ellátni a memória-, és a felhő alapú számítástechnika, valamint a mobilitás dimenziói mentén.”

„Az új szoftver továbbá újrafelhasználható üzleti szabályokat tartalmaz Microsoft termékek integrációjával is.”– emelte ki Berczik Márton, az SAP Hungary Kft. presales menedzsere.

Egy bejelentkezés SAP-rendszerekhez
A 7.3-as platformmal egyidőben jelentette be a szoftvercég, hogy az SAP NetWeaver Single Sign-On használatával már egy felhasználói név, és jelszó párosával lehet belépni számos SAP szoftverbe. Az új alkalmazás egyben támogatja a különböző hitelesítési rendszereket- köztük az okos kártyákat, és a SAML-t-(Security Assertion Markup Language) is. A szoftvercég éveken át használta, tesztelte belsőleg ezt a technológiát, melyet most tett elérhetővé ügyfelei számára.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

© 2011 SAP AG. Minden jog fenntartva.

Az SAP név és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országában. A Business Objects név és a Business Objects logó a Business Objects Software Ltd. védjegyei vagy bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP csoport része. A Sybase név és a Sybase logó a Sybase Inc. bejegyzett márkanevei. A Sybase az SAP csoport részei.