Negyedik éve Business Superbrands díjazott az SAP

Július 26, 2011 által SAP News

Budapest

<!–

–>

Business Superbrands Charter
Dudits Ádám a játszótér átadása után beszélget a gyermekekkel

Negyedszerre kapta meg a Business Superbrands díjat az SAP márka hazánkban.

Az üzleti márkák legjobbjainak járó elismerést a program független, 15 fős szakértői bizottsága ítélte oda. Ez azon szervezeteket illeti, melyek kiváló hírnévre tettek szert, és a „B2B” szegmensben tevékenykednek, azaz elsősorban más cégeket, vállalatokat szolgálnak termékeikkel, szolgáltatásaikkal.

Az SAP üzleti szoftvercég a cím 2008-as alapítása óta minden évben kiérdemelte e díjat.

Superbrands
A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési és – díjazási rendszere. Célja, hogy tisztelegjen azok előtt a márkák előtt,
amelyek kiemelkedő sikereket értek el a márkaépítésben, vagyis termékeik figyelemfelkeltő megjelenítésében. Ennek elismerése a Superbrand státusz. A bírák figyelembe veszik az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, a vállalat goodwilljét, etikai megítélését, közismertségét, tudatos innovációját, márkastratégiáját.

A programról további információk a www.superbrands.hu oldalon találhatók.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft.-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2011 by SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, és az SAP logó az SAP AG védjegyei Németországban és a világ több más országaiban. A Business Objects és a Business Objects logók védjegyei, vagy bejegyzett védjegyei a Business Objects Software Ltd.-nek az Amerikai Egyesült Államokban, és a világ más országaiban.