SAP-partner lett a Fornax

BudapestBelépett az SAP stratégiai partnerei közé a Fornax Zrt. – jelentették be a felek. A nemzetközi PartnerEdge program segítségével a magyar tulajdonú rendszerintegrátor és szoftvercég már nem egyszerű SAP-viszonteladó, hanem stratégiai partner a magyar piaci aktivitásokban.

A két cég ezzel a több évre visszanyúló, sikeres együttműködését helyezte magasabb szintre, annak érdekében, hogy a kiemelt államigazgatási, és egyéb a piaci igényeknek megfelelően nagy rugalmasságot kívánó projektekben közösen léphessenek fel.

Balásy Bulcsú, a Fornax Zrt. vezérigazgatója szerint vállalata számára új potenciált jelent az SAP széleskörű, magyar lokalizációval rendelkező termékportfóliója, és a nemzetközi nagyvállalatok, szervezetek terén felhalmozott tudásbázisa, mellyel megerősödve egyedi szolgáltatásokat képesek nyújtani.

„A magyar piacon szerzett 20 éves rendszerintegrációs tapasztalat, valamint a számos közigazgatási referencia hozzáadott értéket teremt az SAP megoldásainak testre szabásában, üzemeltetésében. Örömmel fűzzük szorosabbra együttműködésünket a Fornax-szal”-emelte ki Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

E partneri szerződés aláírására érkezett Magyarországra Brett Parker, az SAP EMEA (Európa, Közel-Kelet, és Afrika) régiójának vezetőségi tagja, aki méltatta a partnerhálózat növekvő szerepét az SAP ökoszisztémájában.

A Fornax ZRt-ről
A Fornax ZRt. a régió vezető tanácsadó és informatikai fejlesztő cége. Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk távközlési, pénzintézeti, közmű- és ipari nagyvállalati ügyfeleink részére a tanácsadás, rendszer-integráció és tevékenységkiszervezés területeken. Bővebb információ:www.fornax.hu oldalt.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 109 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2011 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.