Elkezdődött Magyarország legnagyobb üzleti-informatikai rendezvénye

Szeptember 11, 2011 által SAP News 0

TihanyTöbb mint 700 fő részvételével elkezdődött az SAP World Tour nemzetközi konferenciasorozat hazai rendezvénye, Tihanyban. A két és félnapos fórum a legnagyobb, és az egyik legrangosabb üzleti-informatikai eseménynek számít Magyarországon. A résztvevők megismerhetik, miként növelhetik vállalatuk hatékonyságát, és milyen újdonságokat kínál számukra az informatika világa.

A szakmai programok fókuszában az üzleti intelligencia, a mobileszközök használata vállalati környezetben, és a memória-alapú számítástechnika lesz. Az SAP ökoszisztéma tagjai (a szoftvercég munkatársai, ügyfelek, partnerek) emellett bemutatják a legjobb iparági gyakorlatokat, és a nemzetközi trendeket.

A közel 100 előadást kínáló rendezvényt továbbá szabadidős programok, szakmai kapcsolatépítés, valamint neves keynote előadók, és zenekarok színesítik. Köztük lesz Rudolf Péter, az Üvegtigris filmek emblematikus alakja, és Michelisz Norbert autóversenyző is. Az esti jóhangulatról a Neoton Família sztárjai, valamint Szabó Ádám és az Appril Project – a Csillag születik döntősei gondoskodnak.

SAP World Tour sorozat
Az SAP több mint 70 állomást érintő nemzetközi konferenciasorozata a „Run better” mottója köré épül fel, melynek során döntéshozóknak, szakértőknek mutatja be a nemzetközi szoftvercég, hogyan lehet a működési hatékonyságot növelni informatika eszközök segítségével.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 172 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2011 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.

Tags: