Pénzügyi-számviteli szoftverpiacon is hasít az SAP

Walldorf, NémetországAz SAP AG bejelentette, hogy az IDC elemző cég felmérése* szerint piacvezető a pénzügyi-számviteli szoftverek világpiacán az ebből származó árbevétel, valamint a piaci növekedés-, és részarány alapján. E szoftverpiac globális mérete elérte a 13,7 milliárd dollárt, mely 4,6%-os növekedést jelent 2009-hez képest.

Az SAP jelentős befektetéseket eszközölt, hogy a változó pénzügyi megfelelőségi követelményeknek eleget tegyen, és növekedjen e szoftverek teljesítménye. Ezek követhetőek nyomon olyan új fejlesztésekben, melyek kiegészítik például a pénzügyi kockázatmenedzsment, kintlevőségek, pénzügyi zárás megoldásait, vagy éppen mobil eszközökön keresztül is elérhetőek funkcionalitások.

Külön oldal pénzügyi vezetőknek
Az SAP az elmúlt időszakban állította üzembe új microsite-ját, a http://www.sapcfo.com oldalt, amivel a terület szakembereit kívánja segíteni.

*Worldwide Financial Accounting Applications 2010 Vendor Share

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 172 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2011 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.