Új, HR-es mobil applikációk

Walldorf, NémetországÚj, mobil alkalmazásokat tett elérhetővé az SAP. Az applikációk segítségével a vezetők hatékonyabban tudják ellátni HR-jellegű feladataikat.

A Magyarországon is debütáló, Ipad-on, illetve Iphone-on, Blackberry-n futó alkalmazások:

  • SAP® Manager Insight: megjeleníti a HR-adatokat, jelentéseket, teljesítménymutatókat (demóvideó);
  • SAP® Interview Assistant: a felvételi interjúkhoz szükséges dokumentumokhoz nyújt hozzáférést (demóvideó);
  • SAP® Employee Lookup: az alkalmazottak elsodleges vállalati adatait lehet ezzel elérni, pl. milyen szervezeti egységben dolgozik az adott kolléga, hierachiában betöltött szerepe (demóvideó);
  • SAP® Leave Request: szabadságigényeket lehet létrehozni, és engedélyezni (demóvideó);
  • SAP® Timesheet: az egyes részfeladatokra fordított idot lehet regisztrálni vele (demóvideó);
  • SAP® HR Approvals: HR-kéréseket jóváhagyó szoftver.

Az alkalmazások technológiai alapja a Sybase® Unwired Platform.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetojeként abban segít, hogy a vállalatok jobb muködési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettol függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttmuködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 172 000 ügyfélnek teszi lehetové az eredményesebb muködést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bovebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-rol
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlodése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévo cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsooktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretu,és bármely iparágban tevékenykedo cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 fot foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplojévé váljon.

Copyright © 2011 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.