SAP bevezetés a Magyar Tenisz Szövetségnél

BudapestVállalatirányítási rendszert vezet be a Magyar Tenisz Szövetség- jelentette be a szakmai szervezet a Nemzeti Edzésközpont budapesti átadó ünnepségén.

Az informatikai megoldás segítségével könnyedén átláthatóvá válik a szövetség finanszírozása, működése. Egyedi riportokban lesz mérhető a támogatások, szponzorációk felhasználása, eredményessége.

A hagyományos, papír alapú adminisztráció lecserélésével jobban nyomon követhető lesz a belső és a külső igények szerinti költségvetés, egyben a hazai teniszélet támogatása. Az SAP rendszerébe, egységes adatbázisba kerülnek fel a szövetséghez tartozó információk, melyek eddig nem voltak összekapcsolva. Áttekinthetővé válik például a versenyzők, az eredmények, az orvosi engedélyek, a tagdíjak, a taglétszám, a nemzetközi elszámolások pillanatnyi helyzete is.

Az informatikai rendszer 2012 januárjában indul el, ekkor már elektronikusan történik a teljes könyvelés.

“A vállalatirányítási rendszer bevezetése újító, tisztító erőt hoz a szövetség életébe. Szponzoraink, az állam felé történő átlátható gazdálkodás fokozása, a nagyarányú adminisztráció felgyorsítása mellett jobban tudjuk szolgálni tagjainkat, a hazai szaksport működtetését. A szoftver segítségével könnyebben érjük el céljainkat, melyek fő haszonélvezője a 100 000 főt kitevő hazai tenisztársadalom.”– összegezte Richter Attila, a Magyar Tenisz Szövetség főtitkára.

Ablonczy Balázs, az SAP ügyvezetője azt emelte ki, hogy a sportszövetségek sem maradhatnak le az informatika forradalmáról, és hangsúlyozta, követendő a Tenisz Szövetség példája, ahogy modernizálja működését.

A bevezetés az SAP Hungary Kft. és az e-BOne Tanácsadó Kft. együttes támogatásának köszönhetően valósul meg. A kisméretű szervezetekre szabott, iparágspecifikus informatikai rendszer nem ismeretlen a labdasport szervezetek világában: SAP Business One-t használ -többek között- a Bajor Asztalitenisz Szövetség, a Fluminse brazil foci-, a Maccabi izraeli kosárlabda klub is.


A Magyar Tenisz Szövetségről:
Bővebben: http://www.mtsztenisz.hu/

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 172 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Az e-BOne Tanácsadó Kft-ről
Az e-BOne Tanácsadó Kft mint SAP Partner hazai kis- és középvállalkozások számára nyújt SAP Business One rendszerre épülő megoldásokat. A 2004-es alapítás óta számos vállalkozás sikerén keresztül az egyik legjelentősebb szereplőjévé vált az SAP Business One piacnak. Ügyfelei közt megtalálhatók a legkisebb vállalkozásoktól a komplex gyártási, logisztikai folyamatokkal rendelkező vállalkozások.

Copyright © 2011 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.