Üzleti etikai díjat kapott a magyar SAP

December 16, 2011 által SAP News

BudapestEgy vállalat nyert mindössze az informatikai szektorból a Magyar Public Relations Szövetség CSR versenyén. A szakmai szövetség negyedik éve rendezi a felelős vállalatok megmérettetését, melyet most több kategóriában is vizsgált. A zsűri 11 céget díjazott három csoportban.

A példaértékű CSR gyakorlat 2010 címre, melyben az SAP Hungary Kft.-t ismerték el, olyan integrált, felelős programokkal lehetett nevezni, melyek meghatározott stratégia mentén valósultak meg az érdekcsoportok bevonásával, folyamatos ellenőrzéssel és visszacsatolással.

SAP Labs Hungary
Az oklevelet Dudits Ádám (jobbra)
, az SAP Labs Hungary
ügyvezetője vette át

A szoftvercég pályázatában bemutatta, hogy társadalmi, környezetvédelmi, és gazdasági vonatkozásokat is vizsgálja önkéntes felelősségvállalási programjának tervezésekor, végrehajtásakor. Az anyavállalattól érkező kezdeményezéseket a helyi viszonyokhoz alakítják, a legjobban sikerülteket a központtal, illetve a többi leányvállalattal is megosztják, valamint lokális akciókkal teszik teljessé önkéntességüket.

Az SAP 2010-ben több, nagyobb volumenű CSR projektet is végrehajtott, melyek körébe tartozott például családok pénzügyi támogatása otthonuk újjáépítésében az árvíz sújtotta Edelényben, karácsonyi ajándékgyűjtés egy nógrádi gyermekotthonnak, óvodai kert felújítása Budapesten, az innovációt fejlesztő Lego League versenyen több iskoláscsapat támogatása, hulladékgyűjtés.

Az önkéntes akciókról rászorultság alapján döntött és dönt a vállalat, figyelembe véve az erre fordítható erőforrásokat. Az informatikai cég munkatársai összesen körülbelül 1200 munkaórát fordítottak társadalmi programok megvalósítására.

Az elismerő okleveleket a Magyar Public Relations Szövetség közgyűlése utáni fogadáson adták át a díjazottaknak.


Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 172 000 ügyfélnek teszi lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtzede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű,és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.


Copyright © 2011 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.