Erős közszolgálati portfólióval készül az SAP a CeBIT-re

Február 23, 2012 által SAP News

A legnagyobb kiállítók között a szoftvercég

WALLDORF, NémetországA hannoveri CeBIT kiállításon az SAP 6 területet fókuszpontba állítva mutat be újdonságokat- közölte a walldorfi székhelyű szoftvercég. Az alkalmazások, analitika, mobil, felhő, adatbázis és technológia szegmensek mellett a közszféra számára kínált termékek lesznek kiemelt helyen. Utóbbiban olyan megoldásokat prezentál a cég, melyek a fenntartható tervezés, a pénzügyi menedzsment, az e-kormányzat, az adminisztratív ellenőrzés, a társadalombiztosítási alapfolyamatok, és a biztonságos közszolgálati folyamatokat teszik hatékonyabbá.

Legnagyobb kiállítók között
Az SAP két pavilonban jelenik meg, összesen 3500 nm²-en. Külön, ún. élmény helyszínekkel készül a szoftvercég, ahol azt hangsúlyozza, hogy nem csak a vállalatok, a szervezetek működési hatékonyságát javítja, hanem értéket teremt a mindennapokban is. Bemutatja többek közt a LEGO, a Samsung, a Német Nemzeti Vitorláscsapat, hogy mit jelentenek számukra a szoftvercég megoldásai. Külön helyszínen prezentálja az SAP a HANA technológia összekapcsolását Kinect mozgásérzékelő eszközzel.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 183 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.

Tags: