Felhőből jön a kisméretű cégek vállalatirányítási rendszere

Magyarországon debütál az elsők között az SAP Business One OnDemand

Hannover, NÉMETORSZÁGBejelentette új megoldását, a kisméretű cégeknek kínált vállalatirányítási rendszerének felhő verzióját az SAP. Az SAP Business One OnDemand Magyarországon az első kibocsátási hullámban, 2012 második negyedévében jelenik meg.

A rendszer 100 euró/hó/fő árazástól indul, de ez országonként, és partneri ajánlatonként változhat. A szoftvervállalat széles kört céloz e megoldással a minősített partnereken keresztül: olyan cégeknek is ajánlja, melyek az első teljeskörű vállalatirányítási rendszerüket keresik, de az olyan leányvállalatoknak is, melyeknek széles iparági funkcionalitásokra van szükségük. Az interneten keresztül, egy böngésző segítségével elérhető vállalatirányítási rendszer ugyanazokat az üzleti előnyöket biztosítja, mint a hagyományos SAP Business One.

A felhő alapú megoldások egyre fontosabbak az SAP számára: a tavalyi év végét egy 15 millió felhasználóval bíró cloud szolgáltató felvásárlásával zárta, egyben a szoftvervállalat jelezte, hogy 2015-re kétmilliárd euró nagyságú felhő piacot is kiépít.

A CeBit rendezvényen az SAP e termék mellett több cloud-terméket, frissítést is bejelentett, mint például a beszerzést, és az értékesítést segítő on-demand megoldások következő verzióit, vagy a szintén most debütáló utazási költségmenedzsment applikációt.

SAP Business One
Az SAP hagyományos kisvállalati megoldását 34 000 ügyfélnél telepítették világszerte. A rendszer iPhone-ról, Ipad-ről is elérhető, az applikációt eddig több mint 27 000 -szer töltötték le.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 183 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.