40 év innovációját ünnepli az SAP

Walldorf, NÉMETORSZÁG40 évvel ezelőtt alapították az SAP-t, mára a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvercégét. Az egykor Németországban létrejött, 5 alapító jegyezte vállalat rendszerei a világ üzleti folyamatainak 2/3-át érintik.

Hasso Plattner, az alapítók egyike, és az SAP Felügyelő Bizottságának elnöke az évforduló kapcsán úgy fogalmazott, az 1972-es indulásnál az volt a víziójuk, hogy valós idejű rálátást biztosító szoftvereket fejlesszenek ki, szoros együttműködésben az első ügyfeleikkel. „Az innováció az SAP számára folyamatos. Szellemi megújulásunkat olyan úttörő technológiák jelzik, mint a HANA platform a következő generációs szoftverek számára”-mondta.

Az SAP fejlődése egy példa az innovációra, és a folyamatos növekedésre. Az 5 német mérnök célja, mely meghatározta az üzleti informatika fejlődését, az volt, hogy standard szoftverekkel tegyék jobbá, hatékonyabbá a vállalatok működését. Az IT-cég tavaly érte el 183 000–es ügyfélszámát, egyben fennállásának eddigi legeredményesebb évét.
A 2012 egészében végigvonuló ünneplés fontos állomását jelzi a székhelyhez közeli, mannheimi operában április végén megrendezendő ünnepi előadás, a világhírű tenor, Rolando Villazón, és az SAP szimfonikus zenekarának koprodukciója. A koncert bevételét jótékony célra ajánlották fel.

A vállalat 40 éves történetét bemutató webmagazin megtekinthető itt: http://en.sap-milestones.com/

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 183 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.