Elérhető az SAP globális fenntarthatósági jelentése

Walldorf, NÉMETORSZÁGNyilvánosságra hozta az SAP a 2011-es fenntarthatósági jelentését.
Az auditált számokból kiderül, a világ vezető üzleti szoftvercége a megelőző évhez képest több területen is javította eredményeit.

A főbb mutatók:
(a zárójelben jelzett adatok a 2010-es értéket jelzik)

– nők aránya a menedzsmentben: 18, 7% (17,8%);
– munkatársi elkötelezettség: 77% (68%);
– technológia adományozás non-profit szervezetek számára: 863 szervezet (690);
– önkéntes munkaórák száma: 105 000 óra (59 000 óra);
– adományok szervezetek, programok, emberek felé (szociális befektetések): 16,1millió euró (12,8 millió euró);
– CO2 kibocsátás: 490 kilotonna (455 kilotonna);
– teljes energiafogyasztás: 860 GWh (845 GWh);
– megújuló energia százaléka a teljes energiafelhasználáson belül 47% (45%);
– ügyfél elégedettség 10-es skálán: 7,7 (7,6).

A jelentést a GRI fenntarthatósági irányelvei, az AA1000 fenntarthatósági standard alapelvek figyelembe vételével készítették el.

A teljes anyag elérhető: http://www.sapsustainabilityreport.com/

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 183 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.