Hatékonyságnövelő mobil applikációk az SAP-tól

Budapest

Új, munkavállalalói hatékonyságnövelő mobil applikációkat dobott piacra az SAP. Az appok a már SAP üzleti rendszereket használó ügyfeleket célozzák

Az értékesítők munkáját könnyíti meg a tabletekre készült SAP Customer Briefing alkalmazás, melynek segítségével valós idejű dashboard felületen érhetőek el belső ügyféladatok, külső forrásokból származó információk, így a sales szakemberek mindössze mobileszközük használatával is fel tudnak készülni egy-egy tárgyalásra.

Sok üzleti utazó számára problémás a számlák összegyűjtése, megőrzése, regisztrálása. Számukra nyújt könnyebbséget az SAP Travel Expense Report app, melynek segítségével lehetővé válik a számlák azonnali felvitele, elszámoló-jóváhagyó rendszerbe elküldése, így megspórolja azt az időt, amit az irodába visszatért munkavállaló ezek regisztrálásával eltölt.

A tanulást segíti az SAP Learning Assistant, mellyel oktatási anyagok tölthetőek le, kurzusra jelentkezések érhetőek el az Ipad-on, valamint egyéni értesítések figyelmeztetik a felhasználót a lejáró, és a szükséges képesítésekről.

A gyorsabb problémabejelentésre, és kezelésre ad megoldást az SAP EHS Safety Issue A biztonsággal, üzemeltetéssel foglalkozók ennek segítségével rögzíthetik a pl. környezeti baleset képeit, videóit, audio felvételeket készíthetnek, melyek automatikus helymeghatározással kiegészülve jutnak el a háttérrendszerbe, a szolgálat vezetőjéhez. A hibajelzést feladók továbbá nyomon követhetik a bejelentések feldolgozását.

A kis-és nagykereskedelmi szegmens igényei szerint tervezték az SAP In-store Product Lookup mobil alkalmazást, mellyel valós időben érhetőek el áruinformációk, így például vásárlói érdeklődésre nem szükséges a megfelelő munkaállomáshoz menni, ott keresni az adatokat, elég csak a mobilon ellenőrizni, hogy van-e raktáron a keresett árucikk, és az mennyibe kerül.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 190 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.