Felhőjáróknak segített az SAP

BudapestA Nemzetközi Dráma Díjat hozta haza a Sérültekért Alapítvány csapata az írországi Corkban megtartott Európai Dal Fesztiválról. A Felhőjárók tagjai olyan 18-54 év közötti felnőttek, akik értelmileg vagy mozgásukban akadályozottak, autisták és pszichés sérültek. Többségüknek ez volt az első külföldi útja, sokan most utaztak elsőként repülőgéppel.

Az évente, fogyatékkal élők számára megrendezett versenyen idén több mint 40 csapattal képviselte magát számos nemzet. E nemzetközi mezőnyben nyerte el a dráma kategória díját a csapat a “Kötődések” és a “Pályaudvar” című előadásukkal. Az óriási közönségsikert magáénak tudó jeleneteknek más haszna is volt: sikerült kapcsolatot kiépíteni egy osztrák és egy ír csapattal, akikkel közös munkát terveznek, valamint őket kérték fel, hogy adják elő újból győztes performanszukat egyedüli előadóként a júniusi gálaesten, 400 ember előtt.

A tizenegyfős csapat előadásaiban a gesztusoké és a testbeszédé volt a főszerep, mivel többségük nehezen nyilvánul meg szóban. Ők e formában meséltek a legalapvetőbb érzésekről – szeretetről, haragról, dacról.

Ahogyan a nemzetközi eseményen a csoportot kísérő Czuppon Gabriella intézményvezető írta köszönőlevelében Dudits Ádámnak, az SAP Labs Hungary ügyvezetőjének: “Az egyik műsorszámunkat közösen jeleltük le a többi résztvevővel… . A Felhőjárók pedig fantasztikusan bírták a 3 óra alvás után a főpróbát, a rengeteg gyaloglást, városnézést, vagy éppen a várakozást. Fantasztikus emberek ők!”.

Az utazás több vállalat, köztük az SAP támogatása révén valósulhatott meg. A támogatókat meghívja az Alapítvány az utazást, és a fellépéseket megörökítő filmes élménybeszámolóra.

A Sérültekért Alapítványról:
A Sérültekért Alapítvány 1991 óta végzi sérült emberek között közhasznú, 2009 óta kiemelten közhasznú tevékenységét Százhalombattán. Az alapítvány célja a tanköteles koron túli fogyatékkal élő emberek nappali ellátása, képzése, képességeik fejlesztése, foglalkoztatása, társadalmi beilleszkedésük segítése. A Sérültekért Alapítvány a kezdetek óta elkötelezett abban, hogy a fogyatékkal élő emberek számára megteremtse az önálló és teljes emberi élethez nélkülözhetetlen körülményeket. Minőségi szolgáltatásaival biztosítja számukra a kiteljesedett felnőtt élethez szükséges készséget és jártasságot, valamint foglalkoztatási programjával megteremti az önállóság és önbecsülés lehetőségét. Bővebben: www. serultekert.hu

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 190 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.