Több új területen is piacvezető az SAP

Szeptember 28, 2012 által SAP News 0

Walldorf, NémetországSzámos új területen értek el piacvezető minősítést az SAP különböző termékei- adta hírül a szoftvercég több piackutató cég kutatásaira alapozva.

Legutóbb, az IDC tanulmánya(1) közölte, hogy az SAP uralja a vállalati mobilmenedzsment piacot árbevétel alapján. A jelentés kiemeli, hogy az SAP Afaria eszközmenedzsment megoldása 16,4%-al vezeti a piacot, melyen a legközelebbi kihívója kevesebb mint 7% rendelkezik a 2011-es bevétel alapján.
Az IDC szerint több tulajdonsága is megkülönbözteti a szoftvercég termékét versenytársaitól. Ilyen például a teljes alkalmazás-életciklus támogatás, a skálázhatóság, a termék érettsége, a rugalmassága, az üzleti intelligencia termékekkel való integrációja.

A Gartner egyik mágikus négyzet felmérésében(2) olyan alkalmazásokat vizsgált meg, melyek lehetővé teszik B2B szervezetek számára, hogy automatizálják az értékesítési aktivitásokat, folyamatokat. Ebben, az értékesítési erőforrások automatizálása szegmensében a vezetők között jelölték meg az SAP-t, CRM terméke alapján.

Szintén a Gartner piackutató, a legjobb szállítóként jellemezte az SAP-t az adatminőséggel foglalkozó eszközök terén(4). A pozícionálás a szoftvercég valós idejű adatplatformja, az SAP Data Services, és az SAP Information Steward megoldásait figyelembe véve történt.

A fejlett adatvizualizációs platformokat elemezte(3) a Forrester Research, melyben szintén vezető szállítóként nevezték meg a szoftvercéget, az SAP BusinessObjects termékvonala alapján.

A Ventana felmérése(5) a legjobb adatintegrációs szállítóként ajánlja az SAP-t. Az összesítésben vizsgálták többek között a termékek használhatóságát, megbízhatóságát, menedzselhetőségét, beruházási költségét, megtérülését is.

(1) Worldwide Mobile Enterprise Management Software 2012-2016 forecast and Analysis and 011 Vendor Shares

(2) Magic Quadrant for Salesforce Automation 2012

(3) The Forrester Wave:Advanced Data Visualization Platforms, Q3, 2012

(4) Magic Quadrant for Data Quality Tools 2012

(5)2012 Value Index for Data Integration

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 190 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.


Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.

Tags: