A leginkább fenntartható szoftvercég az SAP- mondja ismét a Dow Jones

Walldorf, NémetországAz SAP AG bejelentette, hogy hatodik, egymást követő évben is a szoftverszektor leginkább fenntartható vállalata a Dow Jones fenntarthatósági listáján. A felmérésben azon cégek vettek részt, amelyek a világ Dow Jones tőzsdeindex szerinti 2 500 legnagyobb vállalatai közül valók, s melyekből a legjobb 10%-ot elemzik fenntarthatósági szempontból.

A gazdasági, a környezetvédelmi, és a szociális kritériumok mentén vizsgálva 84%-os összesített eredményt ért el a vállalat, mely 8%-os javulás a tavalyi eredményhez képest. Idén magasabb pontszámokat ért el az SAP az ellátásilánc-menedzsment, az IT-biztonság, a vállalati állampolgárság, az adományozás, a környezetvédelmi szabályok és menedzsment rendszerek terén. A szoftvercég továbbá 21 alterületből 12-ben az iparág legmagasabb pontjait érte el.

Az SAP fenntarthatósági erőfeszítéseiről bővebben a http://www.sap.com/corporate-en/sustainability/index.epx oldalon lehet olvasni.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 190 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.


Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.