3 hónap alatt 3 CSR akció

BudapestIskolaszergyűjtés, adományozás, mozgáskorlátozottak mindennapjaival való ismerkedés szerepelt az SAP Hungary Kft. őszi jószolgálati programjában.

Augusztus végére 4 doboznyi füzetet, íróeszközt, és 100-nál is több, kisdiákoknak szóló könyvet gyűjtöttek össze a szoftvercég munkatársai, hogy segítsék egy Ózd közeli általános iskola tanulóit a tanévkezdésben. Az intézmény magas színvonalú művészeti oktatást próbál nyújtani az ott tanulók számára, akiknek legnagyobb része hátrányos helyzetű.

Szintén az oktatás ügyét támogatta az a félmillió forint, melyet a H2O projekt további működtetésére fordít a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány. A szervezet célja, hogy minél szélesebb körben elterjesszen egy olyan tanítási-nevelési módszert, mely elősegíti a különböző szocializációs, kulturális háttérrel rendelkező gyermekek együttműködési készségét.

Október végén pedig a vállalat ebédlője adott otthont egy különleges eseménynek: a mozgáskorlátozottak mindennapjaival, legalapvetőbb kihívásaival ismerkedhettek meg a dolgozók. Így kipróbálhatták a kerekesszékkel való közlekedést, két kerekesszékes sportágat, a kosárlabdát, és vívást, de megtapasztalhatták azt is, milyen a vakok világa, hogyan lehet fehérbottal tájékozódni, vagy e módon helyet találni az ebédlőasztalnál tálcával. Itt a SUHANJ! Alapítványt kérte fel a szervezésben az SAP.

A programok összesen 200 embert mozgattak meg, tettek elkötelezettebbé egy jobb, élhetőbb világ megteremtésében. Az 500 fős vállalat komolyan veszi a CSR ügyét, folyamatosan kezeli a területet, és ezt a külvilág is elismeri: tavaly kapta meg az SAP Hungary Kft. a „Példértékű gyakorlat” címet, mellyel azon integrált, felelős programokat díjazta a Magyar Public Relations Szövetség, melyek meghatározott stratégia mentén valósultak meg az érdekcsoportok bevonásával, folyamatos ellenőrzéssel és visszacsatolással.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 190 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.